polecam EVOLUTION MOTOR SPORT Jakimów Jacek Wrocław 608738768
Diagnostyka VAG & OPEL, chiptuning, korekcja liczników
powiedzial ze swapa robi w 1 dzień elektryke podlacza w 10 godzin za robote bierze 2,5 tysiaca i w 12 sie wyrobisz. Auto sie nigdy nie zepsuje i na wszystko beda rachunki. Szczerze polecam.
Tylko trzeba uważać by w pobliżu nie leżała gumówka
Wiecie co zachowujecie sie jak małe dzieci.
V-maxx po prostu od jakiegos juz czasu rozmawialem z Toba o tym swapie i mowiles ze 12 wystarczy. umowilem sie z Toba osobiscie ze podjade i pogadamy, tez zapewniales ze 12 wystarczy, a po 30min jak pojechalem piszesz ze trzeba 19tys. Spoko.
Poprostu jesli do mnie przyjezdza potencjalny klient staram sie byc przygotowany i rzetelnie informowac go o kosztach i takich tam. Wykazales sie poprostu brakiem fachowego podejscia do tematu. A teraz probujesz na forum udowodnic mi i wszystkim ze mieles racje osmieszajac mnie i wysylajac do wroclawia a nie o to chodzi. Poprostu mogles podejsc powazniej do tematu i tyle, Bo nie chodzi o to ze bedzie drozej jak bedzie kosztowalo 19 to zaplace 19. Szkoda tylko ze nie Tobie, Pozdrawiam
Auto: o_0
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2004 Posty: 273
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 07:03
widze ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem 19 wyszło za 225 konny samochod z dieslem pod maska czy dodanie 90 koni w Twoim mniemaniu to tez swap???????????? powiedzialem ze za sama robote na 130 kuca da rade za 12 a swap plus tuning to 19 czy dalej cos dla Ciebie jest nie jasne? a napisalem o Evo bo duzo ludzi go tu zna i wiedzialem ze bedzie fala tylko tyle. Powodzenia przy budowie auta. Jeszcze jedno napisze drukowanymi bo to co pisze ciegle czytasz w spak NIE MAM ZAMIARU NIKOGO OBRAZAC OSMIESZAC ANI STAWIAC GO W GLUPIM SWIETLE WIEC NIE PISZ TAKICH RZECZY BO TO NIE PRAWDA.