moze miales wiecej szczescie niz niewiem co ze Ci to tak wszystko zrobili i sprawnie jak twierdzisz na miejscu
szczęście tu niema nic do tego, nie zawiodłem się na nich wiec ich polecam, i telefon zastępczy mogłem mieć, ale nie skorzystałem bo tyle złomu się u mnie turlało
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
rysiu idź z nią do simlocka na lubartowską najlepszy serwis komórek na lubelskim rynku i jeden z lepszych w polsce Wiekszość lubelskich komisów robi unich telefony No jest jeszcze strefa gsm ale ich niepolecam ze względu na ceny i jakość usług...
btw pracowalem dla simlocka i wiem że cały czas oba komisy maja ze sobą kose
Auto: ropniak
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 14:52
Oczywiście ze na Piłsudskiego wysyłają do Warszawy.Na miejscu to tylko drobnostki robią.Często u nich bywam bo handluje Nokią 8800.Nawet oprogramowania do tej noki nie mogą mi wgrac na miejscu a w leclercu bez problemu chłopaki za połowe ceny Pilsudzskiego robia na miejscu.Wyczyścic wyświetlacza też serwis nasz lubelski nie umiał bo niby częsci nie maja które sie niszczą przy rozkręcaniu (folia z tyłu po rozsunięciu telefonu) w leclercu zrobili od ręki i bez wymiany tej foli,Pewna nokia miała cichy głośniczek i podobno zasięg gubiła,też Piłsudskiego da Warszawy wysyłało....Mógłbym tak pisać i pisać,każdy tak jak z Warsztatami ma swoje ulubione.Na Piłsudskiego chodzę tylko jak muszę bo tel mam z gwarancja a tak tylko leclerc.Fakt że oddaje telefony tylko dwum osobom tam pracujacym,bo są sprawdzone a reszta nie wiem.
Auto: Galant
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 16:31
mattey napisał/a:
rysiu idź z nią do simlocka na lubartowską najlepszy serwis komórek na lubelskim rynku i jeden z lepszych w polsce Wiekszość lubelskich komisów robi unich telefony No jest jeszcze strefa gsm ale ich niepolecam ze względu na ceny i jakość usług...
btw pracowalem dla simlocka i wiem że cały czas oba komisy maja ze sobą kose
NIE NIE NIE!!! Jak ja im oddałem mój uszkodzony tel to później oddali go nie wiedząc co jest nie tak, a później okazało się, że podmienili albo uszkodzili wyświetlacz przy składaniu i pupcia blada. Poszedłem na Szewską (do końca i po lewej), może nie wygląda najciekawiej ale chłopaki powiedzieli co jest i zrobili. Także polecam udać się na Szewską.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: ropniak
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 12:44
mattey napisał/a:
_Rafi_, wiesz jak jest mały komis to wątpie czy własciciel wyjebie 5tysi na boxa serwisowego który robi jedynie nokie BB5 series
a po ile gonisz te 8800? i skad ciagniesz?
Ten z leclerca to jest sieć cała,po drugie Nokia 8800 ma zwykły soft,żaden symbian a silocka kodem się zdejmuje,co do oprogramowania też nie ma najmnieszego problemu.
A sprzedaje w zależnosci od stanu i zestawu,teraz mam używke cały komplet ok.1000zł i nowy z ery za 1550zł(ale raczej juz sprzedany).Jak cię interesuje zapraszam na gg lub pw.
_Rafi_, wiem to jest strefa GSM Nielubie ich bo jak poszedłem do nich na świetoduską z bardzo prostą usterką braku zasiegu to ten mi nawymyślał że oni muszą telefon rozkrecić i oni dopiero stwierdzą co jest przyczyną i kazali mi zostawic telefon na 2 dni to ich wyziałem