Car hi-fi
ul.Północna 67
tele: 081 741-44-33
a tu masz link
dzięki , ale :
bossman napisał/a:
aha i nie padawajcie mi namiarów na car hi-fi bo to jednak nie na moją kieszeń
KIT GTO, wielkie dzięki za PW, napewno wykorzystam ten namiar
edit:
no i się raczej zdecydowałem, tanio nie będzie, za same przewody nieźle zdzierają łobuzy , ale trudno, będę miał chociaz pewność, że wszystko zrobione będzie tak jak należy..... a, no właśnie, zdecydowałem się na Dobry Ton, mam nadzieję, że wszystko zrobią cacy i kable też cacy mi wybrali.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za podpowiedzi i sugestie
Pozdrawiam
A czy ktoś się orientuje czy robią takie rzeczy jak panele drzwiowe? Chodzi mi zaprojektowanie pod konkretny głośnik wraz z wygłuszeniem drzwi, obiciem tego aby nie odstawało od reszty drzwi i montarzem wszystkiego?
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 19:47
adilsm napisał/a:
A czy ktoś się orientuje czy robią takie rzeczy jak panele drzwiowe? Chodzi mi zaprojektowanie pod konkretny głośnik wraz z wygłuszeniem drzwi, obiciem tego aby nie odstawało od reszty drzwi i montarzem wszystkiego?
Robią i to całkiem nieźle.
Cytat:
Ja bym wolał sam zrobić. satysfakcja większa i frajda z dłubania przy autku. A za 300zł kupisz maty do wygłuszenia połowy autka
Za 300zł kupuje się maty rozpraszające (15x15cm) pod głosnik, a te maty dekarskie czy app to można sobie wsadzić tam gdzie światło nie dochodzi.