eetam. Właśnie teraz hamilton da ciała. Chłopak jest dobry w krótkich testach, ale jeśli chodzi o wyścig to nie daje rady nerwowo. W tym sezonie pokazał to nie raz w ubiegłym też. Zawsze gdy walczył - czyli inni dawali rade zdogonić szybkiego maclarena popełniał błędy. Teraz jest to ewidentne. Kubica, Massa i Raikonen walczą z Hamiltonem, który najgorzej znosi stres. Według mnie największym rywalem dla Kubicy jest Raikonen, bo on jest jak maszyna. Popełnia bardzo mało błędów, chodź w Monaco mnie zadziwił. Kubica jedzie bardzo płynnie i spokojnie. Nie jest najlepszy w wypszedzaniu ale napewno najbardziej opanowany i jak do tej pory dzięki temu jest tak wysoko. Trudno mówić o umiejętnościach, bo każdy kto tam startuje jest mega dobry. Kwestia sprzętu, strategii i psychiki. NIestety nie mogę powiedzieć, że Kubica zdobędzie w tym sezonie mistrzostwo świata, bo BMW nie da rady, ale napewno stanie na pudle.
_________________ Zawiozę do ślubu tel 509-619-907.
W opcji wjazd na plac kościelny bokiem
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 13:38
Damian napisał/a:
eetam. Właśnie teraz hamilton da ciała. Chłopak jest dobry w krótkich testach, ale jeśli chodzi o wyścig to nie daje rady nerwowo. W tym sezonie pokazał to nie raz w ubiegłym też. Zawsze gdy walczył - czyli inni dawali rade zdogonić szybkiego maclarena popełniał błędy. Teraz jest to ewidentne. Kubica, Massa i Raikonen walczą z Hamiltonem, który najgorzej znosi stres. Według mnie największym rywalem dla Kubicy jest Raikonen, bo on jest jak maszyna. Popełnia bardzo mało błędów, chodź w Monaco mnie zadziwił. Kubica jedzie bardzo płynnie i spokojnie. Nie jest najlepszy w wypszedzaniu ale napewno najbardziej opanowany i jak do tej pory dzięki temu jest tak wysoko. Trudno mówić o umiejętnościach, bo każdy kto tam startuje jest mega dobry. Kwestia sprzętu, strategii i psychiki. NIestety nie mogę powiedzieć, że Kubica zdobędzie w tym sezonie mistrzostwo świata, bo BMW nie da rady, ale napewno stanie na pudle.
Jeszcze jeden aspekt w tym sezonie jeżdzą bez kontroli trakcji a to myślę że duże wyzwanie dla kierowców i mało tego myślę że teraz objawiają sie prawdziwe umiejętności kierowców gdyz jeden mały błąd i tak jak w Montrealu bączek , banda i koniec Kubcia nie tylko mentalnie daje rade ale on ma ogromny talent nie zdziwie sie jak powalczy o mistrzostwo choć co sie oszukiwać bolid BMW jest nieco słabszy od Ferrari i Mc Larean-a ...ale kto wie jeden nie dojechany wyścig jak widać nawet i mistrzowie sie mylą ( Alonso . Massa ,Raikonen);)
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post