Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 14:19
Jaqub napisał/a:
(...)druga sprawa to za 328 coupe z konca produkcji w mpakiecie nawet nie mysl o kupnie do 20tys bo sie zrazisz do bmw...
O beemce buniego przez chwile myslalem, ale az tak mnie nie powalilo zeby dac 20k za ponad dwudziestoletnie auto.Tym bardziej iż ma ono sluzyc takze (a moze przede wszystkim) do jazdy na codzień.
Po spokojnym przemysleniu sprawy, chyba pozostane przy tym co mam. Przemecze sie jakos i po prostu next time kupie sobie dwa auta (miasto i 4fun).Z tego co widze nie ma sensu sie ladowac z moim budzetem w taka zabawe, a posiadanie jednego auta zarowno do miasta jak i do szalenstw mi juz nie odpowiada.
Paweel napisał/a:
a tak z ciekawości ... jak nie tajemnica czemu już nie chcesz Ibizy
Nie mam nic do ukrycia, po prostu:
1. znudziło mi sie jezdzenie FWD i chce auto dające wiekszy fun.
2. iza nie nadaje sie na tor, kjs itp. Po prostu mi jej szkoda.
3. ciagle naprawianie drobnych usterek (elektronika) znuzylo mnie do tego stopnia ze myslalem o sprzedazy. W tej chwili wszystko niebawem zostanie naprawione i pozostaje spokojnie ciułać na coś innego
Anyway, serdeczne dzieki za info i Wasze podpowiedzi. Bardzo duzo mi rozjasniliscie