Zalezy ile chcesz jezdzic, jak chcesz sie utrzymac z salaty to kolo 600 w dziewtnastkach i paru innych i okolice 300-400 pare innych i 100 do 200 jakies radia krzaki jezdzace glownie ze slupa
O karty chodzi o te darmowe kursy co ilestam
A co do kursow to zalezy gdzie, w jednym radiu to 1zl za 1 kurs w inmym 0,70zl w innym wcale nie licza
Tak jak mowilem zalezy gdzie, w jednych radiach placisz abonament + za kazdy kurs w innych sam abonament. Przykladowo ja place abonament 180 do tego miesiecznie +/- 240 kursow z radia po 70gr to daje 170zl i do tego 11 kart gratisowych po 15 zl to jest 165 to sie rowna 520 zl ktore musze oddac co miesiac do tego dolicz zus i podatek zalozmy te 350 ponad 1000zl na samochod i wychodzi ze 2 tys z obrotu oddajesz co miesiac i nie poczujesz tego. Trzeba sie faktycznie najebac zeby zarobic.
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
Auto: Galant
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 18:00
Pani księgowa na kursie mówiła, że Ci którzy u niej księgują się mają bardzo zróżnicowane dochody. Przychód - nie mylić z dochodem - od 2000 do 5000. Ja nie wiem bo sam będę zaczynał...
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Oj jestem przekonany ze 21, choc moglem zapomniec. Chyba ze mowisz o kursie, wydaje mi sie ze z kursem nie problemu ale do egzaminu potrzebujesz ukonczonych 21 lat (pomijam aktualnych badan lekarskich i psychologicznych, prawo jazdy i niekaralnosc )
Te 2000-5000 tys ok ale nie mowila Ta ksiegowa ile ten osobnik pracuje bo nie problemu mozna zrobic te 5 kola (aczkolwiek nierealne teraz od stycznia) ale spanie po 5 godzin reszte siedzisz w samochodzie i sie modlisz zeby sie nic nie zepsulo.. Znam sam paru takich ale chyba nie na tym zycie polega nie?
Ogolnie to teraz jest kiepski okres zeby zaczac bo tylko sie zdenerwujesz i zniechecisz mysla o tych paru tysiacach ktore zainwestowales wyrzuconych w bloto. Teraz jest taki ruch i takie obroty ze tylko plakac