Auto: ropniak
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 10:54
Vista zainstalowana po polsku Zrobiłem jak pisałem(tzn. znajomy zrobił ).Został wgrany windows vista wersja polska a uzyłem własnego klucza z wersji flamandzkiej.Wszystko działa,po odpowiednim skonfigurowaniu jest wszystko oki.
Auto: F7P
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 21:55
crOOchy napisał/a:
pytam bo ostatnio bardzo dużo czasu pracuje w programach do modelowania 3d, niekiedy nad bardzo złożonymi projektami dlatego wolałbym żeby nic mi się wysrało po 6 godzinach pracy
Pozostań przy XP
Macior ma rację.. Mi bangla pomimo 1gb.. 1-2 miesiące bez restartu..
Jezeli jednak projekty sa złozone.. nie radze..
Tak jak Macior napisał próbowałem na 2 gb.. z programami graficznymi.. i przycieła się..
Min te 3-4 gb i latasz jak na spadochronie..
Auto: ropniak
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 22:12
Z tym Ram-em to nie rozumiem,jeśli fabrycznie dołożyli do kompa 2Gb Viste to chyba powinno być wszystko oki,ale może w praktyce jest inaczej,co mnie rozczarowuje ,że po kiego hu... daja Viste nie XP.
Od wczoraj można pobrać język polski do windows 7. Osobiście używam seven bez zawiech itp ściągasz wersje ang wybierasz 32 lub 64-bit i po zainstalowaniu w opcjach up-date ściągasz paczke z językiem polskim. aero theme można wyłączyć dzieki czemu wymagania jeszcze sie obniżają...