Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:24
KOSA napisał/a:
Jakub zrobienie 0,5km drogi jest znacznie droższe niż dwa takie samochody i nie pisze tu o asfalcie... U mnie trzeba by drogę nieco podnieść, poza tym ta droga prowadzi do podrzędnej asfaltówki, która w zimie nie jest odśnieżana.
zeby droga byla przejezdna dla normalnego auta nie trzeba az tak duzo gruzu ale nie chce robic OT dalej...
KOSA napisał/a:
A i tak musiałem coś kupić bo drugie auto jest mi niezbędne.
jesli tak to spoko... zycze Ci zebys dalej byl zadowolony...
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 08:22
Tak, przecież pisałem że pojechał, obejrzał i kupił....
Aktualnie zaczęły się problemy ....
Woda się zagotowała, nalało na rozrusznik i się zawiesił , okazało się że chłodnica do połowy jest zabita błotem zobaczymy czy to złego początek
Dzisiaj zamówię większy parownik bo ten w aucie ktoś założył do 100HP... i blosa... A w lbn chyba gaziarzy już pogięło. Za sam parownik krzyczą 400zł jak normalnie kosztuje około 200-300zł maks. O blosie już nie wspomnę bo wszędzie wciskają sekwencję za kosmiczne pieniądze. Rozbieżność w cenach od 1700-2700 (gdzie butla i cała reszta są już zamontowane). Jak bym miał czas to sam bym sobie ją zamontował ale na razie pójdę po taniości i założę blosa.
Jakub gdyby było 50-100m drogi to bym nie kombinował ale jest prawie 0,5km wywaliłem już na drogę z 15 wywrotek żwiru i nawet tego nie widać... Tak samo droga była równana równiarką. Generalnie znudziło mi się dzwonienie po sąsiada z ciągnikiem i wstawanie o 5 rano żeby do drogi dojechać... Blisko drogi jest sadzawka i w czasie roztopów robi się nie ciekawie. Ja też bym wolał wygodne kombi...
Tak, przecież pisałem że pojechał, obejrzał i kupił....
Aktualnie zaczęły się problemy ....
Woda się zagotowała, nalało na rozrusznik i się zawiesił , okazało się że chłodnica do połowy jest zabita błotem zobaczymy czy to złego początek
po prostu Kiła
pochwal sie fotami chociaż opisz w dziale projekty - moja Kiła projekt jak z suva nie zrobić skarbonki" albo coś w ten deseń
nie no żarcik niech dobrze służy
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 11:06
Daj spokój toż to kiła się tym chwalić Ma tylko przejeżdżać od punku a do b
Tak jeszcze dla potomnych dodam:
po wywaleniu gazu auto w miarę jedzie i na razie nie ma się czego czepić
co do prowadzenia i komfortu to bardzo podobnie jak w golfie 3 kombi wczoraj takim jechał i właśnie takie miałem odczucie...