Auto: BMW 540
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 13:45
tomekbawara napisał/a:
ja moge stanąc w klasie diesla a nie v8 wiec chyba pomyliles pojecia co z kim??to jak wiesz to po co tylko wstyd robic!!
[ Dodano: Nie Mar 15, 2009 13:43 ]
uraziło cie to widze kolego?????słowo zajechana!!bo niema co robic wstydu e34 juz staruszka zeby nowa tak dała!!!smieszne wiec jak mówiłem nierubmy smiechu!!!pozdrawiam kolegów którym tak duma jest wysoko że słowo rozdrażnia!!
Auto: BMW 540
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 20:14
tomekbawara napisał/a:
ja moge stanąc w klasie diesla a nie v8 wiec chyba pomyliles pojecia co z kim??to jak wiesz to po co tylko wstyd robic!!
[ Dodano: Nie Mar 15, 2009 13:43 ]
uraziło cie to widze kolego?????słowo zajechana!!bo niema co robic wstydu e34 juz staruszka zeby nowa tak dała!!!smieszne wiec jak mówiłem nierubmy smiechu!!!pozdrawiam kolegów którym tak duma jest wysoko że słowo rozdrażnia!!
kolego jesteś tu chyba nowy to chociarz nie rób zamieszania,były to 2 bemki z 3.5 litrowymi silnikami ,daniela starowała na 18'' i waży pewnie ze 150kg więcej,nie wiem czy jest sens sie śmiać..
pozdro zapraszam na nowe forum
Koniec OT
wiesz kolego powiedziałem ze na inzynierskiej e39 dała ciała a tu odrazu jakies ale nieznam wszystkich wiec niewiem kto nią jechał a fazi i inni maja jakies pretensje wiec niema to sensu!!chociaż i tak w sitancu zalece na spota!!!!powodzenia
Auto: E34 540 touring
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 318
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 08:36
tomekbawara napisał/a:
wiesz kolego powiedziałem ze na inzynierskiej e39 dała ciała a tu odrazu jakies ale nieznam wszystkich wiec niewiem kto nią jechał a fazi i inni maja jakies pretensje wiec niema to sensu!!chociaż i tak w sitancu zalece na spota!!!!powodzenia
ale nikt niema do ciebie pretensji sam chyba byś sie dziwnie poczół jakby ktoś powiedział że masz zajechane auto a tak pozatym to bez ciśnień
No w sumie tam tez bo to jest akcja www.motoserce.pl przeczytajcie sobie
Motocyklisci oddaja krew
Ja i tak bede biore udzial w pokazach pierwszej pomocy
Zapraszam Serdecznie