kobiety tez dobre gotuja nie ma co mowic hehe ale faceti tez daja rade , a codo jazdy kobiet jeszcze bo one nawet nie staraja sie nauczyc poruszania w miescie jada jednym pasem i koniec , a prawda taka ze jak bym jachal tak po 50 caly czas to nigdzie bym nie dojechal i krew by mnie zalala
misiek kiedy na obiad moge wpasc ? zobacze jak gotujesz
a wczoraj nie widziałeś jak kiełbache kroiłem wprawnie ??
jak będzie co ma być, to zobaczysz jak ja i drugi czarnuch na grilla robimy szaszłyki, kuczaki i inne pierdoły :]
ja miałem jedno nie miłe doświadczenie z kobietą co prowadziła pojazd i obok wyprzedziło nas coś co jechało szybciej i nam szybę ochlapało wodą a ta "kobieta" puściła kierownice i złapała sie za twarz i krzycząc " O jezu " a na liczniku miała 80 km na h. od tamtej pory nie siadłem do samochodu co prowadziła kobieta
_________________ "...Gdy padł przed nim na kolana oznajmił mu ściskając w rękach czapkę uszatkę "Tyś dla nas jak Bóg którego nam mieć nie wolno"...