1 - Dla mnie osobiście najgorsza fotka konkursu, auto w rzeczywistości jechało i to nie wolno, a na foto kompletnie zamrożone, jedyny plus to jakość, ładna fotka, i tyle.
Dziwie się że aż tyle głosów
to nie jest forum fotografów, gdzie liczy się technika i inne fachowe sprawy, tu się liczy ładnie zrobione foto, przyjemne dla oka
również głosowałem na 1, bo najbardziej mi się spodobała
I ja głosowałem na 1 Fotke bo fajne auto i nie zwracałem uwagi na całość ale patrząc na wszystkie to 3 mi sie najbardziej spodobała pod względem ruchu dymu itp. ale wszystkim należą sie gratulacje <spoko>
no to ja sobie skomentuje teraz (mam nadzieje że nikt się nie obrazi poprostu tak to widze):
1. Opinie jak wyżej - auto na zdjęciu stoi, co nie co poprawiane w PSie, ogółem ładne
2. Zdjęcie widowiskowe, ale robione z daleka
3. Na to głosowałem, ładne ujęcie ale za mocno przekrzywiony aparat
4. Czegoś brakuje, jak się dowiem czego to powiem :
5. Dobre zdjęcie
dzięki za wasze glosy <rotfl> ze nie dobra jakoś niestety tak wyszło mozez to wina mojego 1 startu w tym konkursie i robienia z daleka, nie ma co zwalać na aparat. Postaram sie poprawić może już w marcu <spoko>