_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Ford i rower
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 12:02
no i sprawiedliwosc gora ...jesli chodzi o mnie
ale...
niestety ktos straci prace ...stali klienci sie denerwuja...
tepsa jak zwykle robi co chce tak jak wiekszosc rzadzacych tym biednym krajem
czy to sie kiedys skonczy ?
czy dobrniemy kiedys do normalnosci?
tylko panu prazesowi 919-ek to ryba
on i tak dostanie nowy "stoleczek"
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
no i sprawiedliwosc gora ...jesli chodzi o mnie
ale...
niestety ktos straci prace ...stali klienci sie denerwuja...
tepsa jak zwykle robi co chce tak jak wiekszosc rzadzacych tym biednym krajem
czy to sie kiedys skonczy ?
czy dobrniemy kiedys do normalnosci?
tylko panu prazesowi 919-ek to ryba
on i tak dostanie nowy "stoleczek"
mysle ze pan prezes ma to w pupci bo i tak juz wyszedl na swoje...widziales jego mesia?
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Ford i rower
Wysłany: Sob Lis 12, 2005 10:11
nie nie widzialem ...
no i jak tam?nikt juz nie bedzie narzekal na taxidriverow?
moj kolega kiedys jechal nawalony w chate i nie mial drobnych kumpel dal mu stowe a taxi mowi ze jutro przywiezie reszte no to koles powalony brame zamkna i zadzwinil po misie taxi juz nie jezdzi na taxi...na szczescie takich nieuczciwych jest mniej niz tych drugich...
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
Najbardziej nieuczciwi to są ci tzw "słupkowi" co to nie sa zrzeszeni w korporacji pobieraja takie sumy że to bajka...Kiedyś moja babcie chciał oszukać za kurs zpod dworca pks na lsm chciał wziąść 80zł Ale babcia sie nie dala i zaplacila mu 20zł
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Lis 12, 2005 16:00
teraz jest nowy numer 9191
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
o tym ze numer bedzie zmieniany wiadomo od roku, taka jest dyrektywa uni ze nr. 3 cyfrowe zaczynajace sie an 9 sa telefonami alarmowymi...u nas oczywiscie wszystko jest na ostatnia chwile zpstawiane a potem dzienniki maj co drukować na pierwszych stronach...niebyłoby problemu gdyby tepsa tak jak obiecała pod nr.919 zostawiała sekretarke informujaca o nowym nr...niezrobili teog, tłumaczą sie starą centralą czy czymś tam
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway
niebyłoby problemu gdyby tepsa tak jak obiecała pod nr.919 zostawiała sekretarke informujaca o nowym nr...niezrobili teog, tłumaczą sie starą centralą czy czymś tam
A ja widziałem w telewizji wywiad z rzeczniczką prasową TePsy i mówiła że to niezgodne z prawem