apropo tej głośności to faktycznie przysłuchałem sie jak kolega starował moim to ciut za głośno
Na torze dało sie wytrzymać to i 100 metrów dalej w mieszkaniach gdzie ze względu na zimę pewnie okna mieli pozamykane tym bardziej
Widać komuś "życzliwemu" nie wsytarcza sprzedaż toru i bardzo boli go, że tor po sprzedaży nie został "zaorany".
Ktoś wie ocb z kalendarzem?
Na RSie prezes zaprosił wszystkich na 4 marca, a na stronie AKCH widnieje, że następna impreza jest 11 marca,
Poza tym, czy ktoś orientuje się jakie pojemności silników były w klasie 1? Bo wydaje mi się, że jeden zawodnik powinien zając drugie miejsce w tej klasie, a nie został wogóle w niej sklasyfikowany.
Ktoś wie ocb z kalendarzem?
Na RSie prezes zaprosił wszystkich na 4 marca, a na stronie AKCH widnieje, że następna impreza jest 11 marca,
Poza tym, czy ktoś orientuje się jakie pojemności silników były w klasie 1? Bo wydaje mi się, że jeden zawodnik powinien zając drugie miejsce w tej klasie, a nie został wogóle w niej sklasyfikowany.
WM faktycznie mi się pomyliło, na Torze Lublin spotykamy się 11 marca!!
Klasa pierwsza do 1300 ccm.
Prezesie, w takim razie wydaje mi się, że w wynikach był błąd. Andrzej Tchórzewski startujący Citroenem Saxo z silnikiem 1.1 zajął (o ile sie nie mylę) 2 miejsce w klasie, a nie został sklasyfikowany.
Prezesie, w takim razie wydaje mi się, że w wynikach był błąd. Andrzej Tchórzewski startujący Citroenem Saxo z silnikiem 1.1 zajął (o ile sie nie mylę) 2 miejsce w klasie, a nie został sklasyfikowany.
W wynikach jest na drugim w klasie i na 18tym w generalce, więc chyba OK?