moim zdaniem kazdemu kto zostanie złapany na kierowaniu po % powinni zabierac samochody (nie wazne czyje jest auto) i wystawiac na aukcje i sypac kolegia. Ale nie takie po 800 zł tylko po 8000 tys,
Za spowodowanie wypadku ten klijent co we mnie wjechal pod rzeszowem dostal 3.5 tysia grzywny, zabrali mu prawko na czas jaki nie wiem nie chcieli mi powiedziec i czekm na sprawe w sadzie.
Auto: 1.2 8V szybkie :D
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2005 Posty: 100
Wysłany: Wto Lis 01, 2005 14:43
Taras napisał/a:
Tomek napisał/a:
moim zdaniem kazdemu kto zostanie złapany na kierowaniu po % powinni zabierac samochody (nie wazne czyje jest auto) i wystawiac na aukcje i sypac kolegia. Ale nie takie po 800 zł tylko po 8000 tys,
Za spowodowanie wypadku ten klijent co we mnie wjechal pod rzeszowem dostal 3.5 tysia grzywny, zabrali mu prawko na czas jaki nie wiem nie chcieli mi powiedziec i czekm na sprawe w sadzie.
nie bardzo rozumiem ... dostał 3500zł chyba mandatu ?
ale też nie bardzo czaje ... albo dostał mandat albo będzie sprawa w sądzie ?
wg mnie policja powinna mieć jakiś numer 0800 i kazdy sprzedawca który widzi jak ktoś przyjezdza samochodem do jakiegoś przydrożnego baru lub sklpu wypija piwko i wsiada za kółko powinien otym ich informować w jednym sklepie juz tak robią tylko ze bidni policjanci z Niemiec caszem nienadążają dojechać na miejsce choć z tego co słyszałem tylko 3 z 10 im ucieka ale predzej czy poźniej i tak wpadną.
Auto: Black Toledo TDi
Skąd: Kalinowszczyzna Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Wrz 2004 Posty: 77
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 18:03
Jest taki numer... 112, albo 997... Działa... Mam jednego takiego na rozkładzie. I obietnicę, że jak mnie spotka na ulicy to mnie zajebie, a żonę odda swojemu psu...
_________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna...
Nie taka, jak Ty.../Estelle/
taaa Morley, zgadza sie ktoregoś razu jakiś idiota maluchem pod same drzwi do klatki schodowe podjechał bo deszcz padał chłopcy postali wypili piwo jedno pozniej drugie policja została wezwana i mowili ze zaraz przyjada i niestety nieprzyjechali a chłopcy wypili po jescze jednym piwie poczym wsiedli do malacza i pojechali
Hugo, umnie na wiosce jest taki szeryf co ma podobno najwieksza wyłapywalnośc pijaków w karaju nawet w gazetach onim pisali
tylko ze typ jest tak zryty ze potrafi dowalić mandat nawet komuś ze swojej rodzinie albo babce na starym rowerze bo niema świateł i lusterek
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 10:23
mattey napisał/a:
Hugo, umnie na wiosce jest taki szeryf co ma podobno najwieksza wyłapywalnośc pijaków w karaju nawet w gazetach onim pisali
tylko ze typ jest tak zryty ze potrafi dowalić mandat nawet komuś ze swojej rodzinie albo babce na starym rowerze bo niema świateł i lusterek
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 07:57
Hugo napisał/a:
mattey napisał/a:
Hehe no niezły ten funkcjonariusz a słyszeliście o tym co w Lublinie sie dzieje że za "Misiami" wysyłane są "misie" tajniaki z kamerami wideo rejestrującymi ich prace
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.