Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 21:34
trudno, to ma byc drift, i tak drift przednionapedkowkami jak bedzie to naprawde w najlepszym wydaniu, cos trzeba bedzie wymyslec zeby nie powtorzyc bledow z zeszlego roku jak ktostam z czerwonego samochodziku, po prostu sie przejechal po torze za 20 zl
albo ktos w ogole nie wiedzial oco biega.
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 23:56
Cytat:
No ale o to chyba chodzi w tym pucharze aby każdy mógł spróbować swoich sił w jeździe bokiem na torze ?
to ja Cie zostawie z kluczami przez caly tydzien na torze i gwarantuje Ci ze przez tydzien wszyscy co chca nie dadza rady przejechac sie.
wiec Adi jezeli zrozumiales aluzje, imprezka ma byc profi kozak, a nie total amatorka pomiedzy slupkami ze sloma jak to bylo w pierwszej edycji pucharu sniegowego.
narazie sie zapowiada na puchar wiosenno-jesienno-bleh - takie wewnetrzne FUJJJJJJJJJJ
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 00:17
MMaly jak spadnie snieg to jedziemy B... bardzo ladnie pojedziemy ze squadem ze swidnika a co do pucharu to ciekaw jestem jak to "wyjdzie" bo Andrzej tu kombinuje impreze chyba w stylu D1... POWODZENIA jak uznasz ze moge CI pomoc to wal (nr do mnie masz bo Twoj ostatnio nie odpowiada....)
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 16:30
MMaly napisał/a:
wlasny sniegowy drift za darmoche i na ladnym placyku bez zadnych problemikow:)
JAKI TO MA ZWIAZEK z SNOW DRIFT CHALLENGE#2 [puchar sniegowy #3?]
?
impreza przez nas dla nas o nas... zyskow brak, ma byc fajnie tylko po to zeby cos sie dzialo... ale jak widac... najwazniejsza jest DARMOCHA ... [waaaaaaazaaaaaaaaaa]
i wlasnie chcialem pokazac jaki jest ten pitolony Lublin. chcesz zrobic impreze, chcesz cos zrobic dla kogos, to znajdzie sie zawsze wiekszosc tych ktorzy beda tylko krytykowac, wpierdalac sie przez dziury w plocie i kombinowac "bo za darmoche" ŁAAAŁ.
to jest dokladnie to o czym pisal TTomek o polsce B. wpierdalanie sie przez dziury i robienie wszystkiego po cwaniacku.
najlepszym przykladem tego sa te obsrane targi, to nic ze nie bylo kozacko, ale taki jest lublin, przyjechala by czolowka najwyzszych klas wrmp 1/4 mili, polody ze swoim driftowozem, najnowszych pare autek z gazety GT i dalej bylo by HAŁOWO bo tylko 10 samochodow
nie no faktycznie...
moze ktos napisze ile kosztuje bilet na ESSEN i dlaczego te targi sa tak zajebiste ?
ehh, dobra nie wazne, bo takim poczytaniu az mi sie odechciewa wszystkiego.
zreszta z zapalem takim jaki jest w tej chwili to mozna samochod przeparkowac
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 20:04
Andrzejku mi chodzilo o troche pocwiczenia (mysle ze MMalemu tez)... skoro piszesz ze impra ma byc profi to chyba trudno jest nauczyc sie driftowac przed kompem grajac w nfsa... robisz impreze po 50pln od auta OKa rozumiem bo nagrody, organizacja, wynajecie toru itd... wiem ze wynajecie toru kartingowego nie jest tanie (ale ceny sa troche chore...) nie wiem czy wiesz ale np przejechanie sie po nurburgringu jest porownywalne cenowo do tego co chcesz zorganizowac (kilka ojraczy chyba ciut ponad dyszke)... a toru lublin do nurburga nawet nie ma co porownywac... mysle tez ze nie kazdy tak sra hajsem jak TY... dlatego nie wiem po co krytykujesz cos czego Ty nie organizujesz... skoro ktos chce ma ochote i wychodzi mu to naprawde super (chodzi mi tu o chlopakow ze swidnika) to o co kaman? nie wiem tez na jakiej zasadzie chcesz dobierac osoby startujace... poza tym widze ze masz jakies dziwne podejscie do calej imprezy...
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 20:20
Jaqub napisał/a:
Andrzejku mi chodzilo o troche pocwiczenia (mysle ze MMalemu tez)...
Jest taka grupa w Lublinie, która ćwiczy na każdym skrawku śniegu..
Nikt nikomu tego nie broni..
Jaqub napisał/a:
skoro piszesz ze impra ma byc profi to chyba trudno jest nauczyc sie driftowac przed kompem grajac w nfsa...
Impreza w wykonaniu profi.. oznacza zabawę profi a nie igrzyska olimpijskie..
Jaqub napisał/a:
robisz impreze po 50pln od auta OKa rozumiem bo nagrody, organizacja, wynajecie toru itd... wiem ze wynajecie toru kartingowego nie jest tanie (ale ceny sa troche chore...)
50zł to przewidywany koszt.. Kwota może ulec zmniejszeniu.. (sponsorzy)
Jaqub napisał/a:
nie wiem czy wiesz ale np przejechanie sie po nurburgringu jest porownywalne cenowo do tego co chcesz zorganizowac (kilka ojraczy chyba ciut ponad dyszke)... a toru lublin do nurburga nawet nie ma co porownywac...
Porównanie troche nie trafne..
Jaqub napisał/a:
mysle tez ze nie kazdy tak sra hajsem jak TY
Zbędne jest zaglądanie do portfela swojemu koledze..
Teoretyczne 50zł to dużo ale rozłożone w dniach to niewielka kwota..
Jaqub napisał/a:
dlatego nie wiem po co krytykujesz cos czego Ty nie organizujesz...
Nie doczytałem się krytyki u Siwego..
Jaqub napisał/a:
nie wiem tez na jakiej zasadzie chcesz dobierac osoby startujace...
Banalnie proste.. (szczegóły wkrótce)
Jaqub napisał/a:
poza tym widze ze masz jakies dziwne podejscie do calej imprezy...
Dziwne jest marudzenie o nudnym mieście.. przecież możecie pójść za free do biblioteki i spędzać w niej urocze wieczory..
Dopóki nic nie kosztuję wszystko jest śliczne.. schody zaczynają się gdy trzeba otworzyć swój portfel nie zaglądając i nie sięgając do cudzego..
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 20:48
Jaqub dokladnie
Bo uwazam ze bezsensem jest wskakiwanie na tor wykrecenie kilku baczkow ktore tylko wywolaja buze smiechu
Szanuje kazde decyzje i pruby zorganizowania czego kolwiek w tym miescie zwlaszcza ze naprawde nieejst tu latwo cokolwiek zrobic
Odnosnie targow lubelskich sam przyznasz racje ze niestety byl to maly niewypal bo przynajmnije juz nie samochody ale wykazac bardziej sie mogli wlasciciele firm tuningowych ale to inna bajka
Odnosnie tego calego pzredsiewziecia z tym driftem to uwazam ze to dobry pomysl i sam bede chcial sie przylaczyc jesli bedzie wszystko wpozadeczku z moim autkiem.
Sami jednak wiecie zeby co kolwiek pokazac i ludziom trzeba jednak troszeczke pocwiczyc a z tym w lublinie jednak jest strasznie trudno.
Jaqub dokladnie
Bo uwazam ze bezsensem jest wskakiwanie na tor wykrecenie kilku baczkow ktore tylko wywolaja buze smiechu
Szanuje kazde decyzje i pruby zorganizowania czego kolwiek w tym miescie zwlaszcza ze naprawde nieejst tu latwo cokolwiek zrobic
Odnosnie targow lubelskich sam przyznasz racje ze niestety byl to maly niewypal bo przynajmnije juz nie samochody ale wykazac bardziej sie mogli wlasciciele firm tuningowych ale to inna bajka
Odnosnie tego calego pzredsiewziecia z tym driftem to uwazam ze to dobry pomysl i sam bede chcial sie przylaczyc jesli bedzie wszystko wpozadeczku z moim autkiem.
Sami jednak wiecie zeby co kolwiek pokazac i ludziom trzeba jednak troszeczke pocwiczyc a z tym w lublinie jednak jest strasznie trudno.
Masz racje oprocz ciebie wszyscyw lbn driftuja na poziomie Polodego...............
a teraz napisz mi lub sam sobie odpowiedz czy chodzi o to zebys wygral i odebral puchar czy chodzi o zabawe czyli fun......
to nie jest robione po to zeby wystartowali tylko ci co potrafia ale rowniez sprawdzili sie ci co potrafia mniej lub wogole
kolejny przyklad tego ze ktos chce cos zorganizowac w tym nudnym jak brzoskFinka miescie a pewne osoby neguja to dzialanie to po pierwsze
po drugie uwierz mi nie musisz startowac
po trzecie jak tylko bede w lbn napewno wystartuje nie patrzac na swoje umiejetnosci
a co najwazniejsze bede sie dobrze bawil swoja przednionapedowka a o to w tym chodzi......
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 22:30
dlatego po pierwsze zabawa musi byc zorganizowana na sniegu po drogie niechodzi mi oto zebym wygral bo startujac nawet niemazyl bym o wygranej i jak dlamnie o wiele wazniejsza by byla mozliwosc posmigania sobie na torze bez zadnej rywalizacji wiec niewiem dlaczego piszesz o jakichs wygranych skoro nawet slowa w tym zakresie nie napisalem, ta skladke wolal bym zaplacic za mozliwosc swobodnego skorzystania z toru niz brania udzialu w zawodach
Pozatym dyskusje w tym zakresie uwazam za zamknieta bo jest to wiaderko bez dna