mi się średnio podobało... może dlatego że nie jestem wielkim fanem Car Audio... kilka samochodów fajnych, ale ten pug 206... WIEJSKI TJUNING pełną parą
a Tedego widziałem... taki zwykły człeń...
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: Opel Astra Coupe Turbo
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 09:34
Tede w tym wiejskim pugu 206 to była jedyna okazja ku temu,by pokazać to autko,któe swoim wyglądem odstraszało Poza tym pugiem najgorszym autem był golf 2 stojący obok żółtego puga 306. Ten golf to padaka Tak poza tym kilka spoko autek i fajne laseczki
_________________ Opel Astra Coupe Turbo - Z20LET )
Auto: Stazza JA, MA70
Skąd: Śródmieście Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 635
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 19:27
właśnie wróciłem z impreski.
Auto fajne, lepsze niż ostatnio
a co do lachonów , to............też fajne (nie które) byłem z kobietą więc byłem krótko trzymany
Generalnie najbardziej rozwaliło mnie jakieś czarne cudo (syrenka czy coś) - jak zapodał basy to aż klatka piersiowa (i serce) zaczęło mi drgać szczena w dół i szacuken........
No i oczywiście 350z , który jest moim marzeniem (jednym z wielu )
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 21:43
sharxhunter napisał/a:
a Tedego widziałem... taki zwykły człeń...
z Tedem to jest fajna historia na pewnym bemowie 2004
ide sobie normalnie przygotowuje sie do zawodow, nagle traca mnie kolega - patrz patrz Tede idzie - jaki kurka TE DE kto to kurka jest ? - w tym momencie mijam sie z kolesiem, ktory idzie prowadzac swojego pitbula (z taka obroza z duzymi kolcami na zewnatrz) + 3 karków i z tylu maraton panienek, i Tede autentycznie sie za mna obrocil (ah ta moja amerykanska skora mu sie podobala)
hahahaha
btw, fajne czasy.
ps zdjal ktos z Was kiedys Leppera "z bara" na ulicy ?