znalezli sie forumowi znawcy.... jak po sukcesie Kubicy... to teraz znaja sie na MMA hahahaha
Kosa widze ze Ty to jakis komentator jestes..... chyba nie wiesz co znaczy dostac z kopa w piszczel od kogos kto bierze iles tam set kilo na nogi...... Najman nie wywrocil sie ot tak... zreszta jaka miala byc taktyka na BOKSERA ? walczyc z nim na nogach ? rotfl...
a ja kibicuje pudzianowi... mam nadzieje ze cos z niego bedzie
I UWAGA ! !!!! RAfi
TO NIE SEDZIA PRZERWAL WALKE ! NAJMAN ODKLEPAL ! tzn poddal sie bo wiedzial ze juz nie wstanie...
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 17:45
Juzek napisał/a:
znalezli sie forumowi znawcy.... jak po sukcesie Kubicy... to teraz znaja sie na MMA hahahaha
Kosa widze ze Ty to jakis komentator jestes..... chyba nie wiesz co znaczy dostac z kopa w piszczel od kogos kto bierze iles tam set kilo na nogi...... Najman nie wywrocil sie ot tak... zreszta jaka miala byc taktyka na BOKSERA ? walczyc z nim na nogach ? rotfl...
a ja kibicuje pudzianowi... mam nadzieje ze cos z niego bedzie
I UWAGA ! !!!! RAfi
TO NIE SEDZIA PRZERWAL WALKE ! NAJMAN ODKLEPAL ! tzn poddal sie bo wiedzial ze juz nie wstanie...
Tak się składa że akurat wiem...
A jak dostajesz kopa na piszczel to nie stoisz jak kołek i nie przyjmujesz tego na sztywną nogę...
Czekałem kto pierwszy to napisze.Najlepiej jakby Judo uprawiali w ringu to by Ci się podobało.
Obejrzyj walki Fiedora Jemielianienka, to zobaczysz różnice... Judo nie lubię, wole K1, tam przynajmniej są jakieś zasady, walka jest ciekawsza i trochę bardziej cywilizowana.
Twoje poglądy schodzą do tego,że na rajdach hu..owo jeżdzą kierowcy bo wiraże mało efektowne,Ci co lepsze mają poślizgi lepsi są .Wypadałoby tak stwierdzić.
Liczy się efekt końcowy,to nie jazda figurowa,że ma być ciekawie i weźcie w końcu to zrozumcie.Dlatego to jest wolna amerykanka,bo każdy walczy jak chce !!!
P.S blondynka która stoi za Pudzianem po lewej <333333
z pudzianem chyba nie ma szans w tej konkurencj
powinien sobie od niej stanik pożyczyć
ale debatujecie.... walka jak walka ustanowiono nową jednostke czasu (1 najman=42s.) rewelacji niema jeden lepszy od drugiego to pierwsza walka Pudziana czas pokaże co bedzie potem...
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 20:06
Cytat:
Twoje poglądy schodzą do tego,że na rajdach hu..owo jeżdzą kierowcy bo wiraże mało efektowne,Ci co lepsze mają poślizgi lepsi są .Wypadałoby tak stwierdzić.
Liczy się efekt końcowy,to nie jazda figurowa,że ma być ciekawie i weźcie w końcu to zrozumcie.Dlatego to jest wolna amerykanka,bo każdy walczy jak chce !!!
Raczej mnie nie zrozumiałeś... Ale nie będę tłumaczył bo zacznie to bezsensowną polemikę.
Ciekawe tylko dlaczego czołówka światowego MMA walczy trochę inaczej niż zawodnicy wyżej wymienieni...
Propos walk, to mac ie coś ciekawego.
Mike ma nieco ponad 160cm wzrostu, a wali w łeb niejednego większego od siebie o głowę.
http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
Propos walk, to mac ie coś ciekawego.
Mike ma nieco ponad 160cm wzrostu, a wali w łeb niejednego większego od siebie o głowę.
http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
Auto: Audi A4 1.9TDI
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 17:37
bedi93, mógłby, ale ten kop nie był zbyt dobrze zasygnalizowany przez Pudziana to po pierwsze, a po drugie to każdy z nas by się obsrał jakby gościu, który został okrzyknięty najsilniejszym człowiekiem świata zaczął nas trepować więc mi się wydaje, że nie tyle siła tu miała znaczenie co słaba psychika Najmana po pierwszym oberwaniu kopa od pudziana bo napewno nie spodziewał się, że Pudzian tak mocno kopie i to było widać jak dostał i przez chwile stanął jak wryty