http://demotywatory.pl/120763/Pokolenie-JP
Co jak co ale mieli pomysl z tym JP zeby zarabiac na malolatach kase choc pewnie z czasem i ta kultura gimnazjalistow zniknie jak dorosna i przejrza na oczy, ze ktos zbija na nich kase
a ja sie przyznam ze wczoraj dostalem mandat od Pana Policjanta ze sreberka i nigdy tak sie nie cieszylem z mandatu... tzn moze nie z mandatu a sposobu w jaki go dostalem... gosc byl tak w porzadku ze az mnie przytkalo... zycze i WAM tak profesjonalnego podejscia Policji...
Auto: ropniak
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 22:26
A ja w niedzielę od Pana z cywilnego Bravo z Radomskiego dostałem tylko pouczenie.To się nazywa podejście ludzkie do człowieka,chociaż najpierw zaczęło się od gróźb mandatem i punktami.Uwierzyłem że są jeszcze normalni Policjanci i Policjantki bo to była młoda załoga obojga płci.
wracając do tematu braku dokumentów, miałem w ub roku dobry przypał, gdy zatrzymano mnie za 98 km/h przy młynie krauzego, podczas gdy miałem przy sobie jedynie dowód osobisty... zastanawiali się co ze mną zrobić, dobre pół godz. dyskusji. posprawdzali co mogli przez radio, zobaczyli ze swój chłop i samą prawdę im mówię...
... po czym dostali wezwanie do jakiegoś ciężkiego wypadku pod Lublinem, pouczyli, zapuścili bomby i tyle ich było... fart.
Bardzo uprzejmych Panów spotkałem również w ciemnej Vectrze z Chełma - mają kamery z przodu i z tyłu przez co mnie przechytrzyli. Mimo uprzejmości z obu stron, kwota wyniosła 400 i 10 pkt.
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci