dlaczego tak uwazasz ? tor jest po remoncie warto bylo dawac na cegielki
Po remoncie ? To znaczy nowa nawierzchnia ? Bo jesli nie ma nowej nawierzchni to nie widze sensu tam jezdzic chyba ze topowym OFF road
Dawno mnie tam nie bylo dlatego moze do konca nie wiem co sie tam dzieje..;)
Trzeba odroznic scinanie zakretow, a jazde po trawie..
To jest roznica i wielka, co do oczyszczania toru to chyba organizatorzy przygotowuja i zapewniaja wszystko.
Dawno mnie tam nie bylo dlatego moze do konca nie wiem co sie tam dzieje..
nie nei dees od kiedy wyjechałes nie wydarzył sie cud nad bystrzyca nie porawili nawierzchnie nie rozbudowali toru...
Odwiedzajta czasem stronę akch a będzieta wiedzieć wszystko:
prezes napisał/a:
jeśli się rozpoczną to o 10tej. Zależeć to będzie od pogody i stanu poboczy toru - jeśli pobocza będą mokre, miękkie to zawody się nie odbędą wcale. Takie jest stanowisko właściciela toru. Musimy poczekać z decyzją.
przez prezes @ 23 01 2008 09:29 am
Wydaję mi się, że terminem granicznym powinien być czwartkowy wieczór. Wtedy po konsultacji z prezesem Czerniakiem podejmiemy decyzję.
Pogoda jest raczej sprzyjajaca(lekki przymrozek w nocy), wiec chyba pobocza toru nie sa zagrożone.
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
"Wtedy po konsultacji z prezesem Czerniakiem podejmiemy decyzję."
Może konsultacja z prezesem Czerniakiem jeszcze nie dobiegła końca <piwosz> hehe
Z piątku na sobotę ma być -1 z tego co widzę to jeszcze o tej 10 pobocza będą w miarę twarde, a w dzień są rozbieżne rokowania od +4 do nawet + 7 Tak trzeba by sprawnie przeprowadzić zawody + poustawiać opony tam za tarkami gdzie 2 tygodnie temu było najwięcej błota wyniesionego na tor, ci co by probowali atakować te opony +5s i wszystko <lol>
Ale pozostaje czekać na decyzje prezesów <spoko>
_________________ dopiero sie uczę jeździć
Ostatnio zmieniony przez MrCk6 Czw Sty 24, 2008 21:50, w całości zmieniany 1 raz