My niestety dotarlismy na sam koniec po finalach, wiec tylko kilka fotek z 1 aparatu zamieszczamy. Nastepnym razem powinno byc lepiej Zdjecia robila moja dziewczyna, bo ja po poprzednim wieczorze nie bylem w stanie nawet zmienic obiektywu <cfaniak>
Ostatnio zmieniony przez Scirocco6 Sro Lut 27, 2008 19:33, w całości zmieniany 4 razy
ale typ dobry kamere zostawil by sie dalej nagrywalo a sam juz lote dawal <lol> <spoko>
no kamerzystów mam szalonych, sam zreszta nie jestem lepszy jka juz co niektorzy widzieli na M day'u ,ale musze cos z tym zrobic bo to jest serio niebezpieczne
Kamikaze, tyle na początku było zakazów, nakazów itp dla fotografów z Twojej strony - własnie ze względu na bezpieczeństwo, ale jakoś nikt oprócz ludzi od Ciebie nie stwarzał zagrożenia. Wybierali do stania idealnie te miejsca na których najczęściej wypadają auta!! Jeśli to jeszcze raz się powtórzy to uwierz mi ani Ty ani oni na płytę toru więcej nie wejdziecie.
Chcesz mieć ciekawe ujęcia to postaw kamerę na statywie i niech kręci na okrągło, chociaż pewnie jak ktoś wyleci i kamera mu poobija auto to nie bedzie zadowolony ale to zawsze tylko kamera i trochę blachy a nie CZŁOWIEK!
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
popieram "mikae" - zgadzam się na 101% , już kilka ładnych razy łaziłem po torze robiąc foty i nigdy nie było żadnego zagrożenia - bo tak jak napisał mikae ustawiamy się w bezpiecznych miejscach .