I znowu miło było się pościgać na lubelskim torze. Trochę szkoda tego, że odbyły się tylko trzy próby, ale wielki plus, że później można było do woli trenować. Dzięki temu odkryłem, że nie jestem w stanie nadążyć za CC . Trzeba będzie coś zmienić w stylu jazdy. A na razie czytając posty na forum dochodzę do wniosku, że trzeba zacząć zbierać na nowe amorki i R888 . Gratulacje dla zwycięzców w szczególności dla kolegi najszybszego w klasie 1. To jak jeździsz maluchem naprawdę wzbudza szacunek <spoko> .
Pozdrawiam
Dzięki za miłe słowa i dzięki za konstruktywną krytykę! Po ostatniej imprezie mamy zapłacić PZMłotom nie tylko za zwykłe wykorzystanie toru ale również za zmiatarkę i rozlany olej! Sorki, ale nie stać nas na dokładanie do organizacji mini sprintów, więc w przyszłym roku może ograniczymy się do turystyków!!
prezes, ehhh, za ten olej to koledze z Astry się powinno dostać, nie dość że sam sobie narobił wydatków to jeszcze na reszcie startujących się to odbija, moim zdaniem po przejechaniu mety za wyżywanie się na ręcznym powinny być dopisywane kary, jakoś ludzie trochę dłużej bawiący się w MM mogą po skończeniu próby dohamować i stanąć a "świeżaki" zawsze coś odpierdzielą ;/
Może warto w regulaminie umieścić stosowny zapis odnośnie tego kto poniesie koszty w takim wypadku jak ostatnio z Astrą, w końcu na tor przyjeżdżają dorośli ludzie i powinni ponosić odpowiedzialność za swoje postępowanie ...
pzdr. Grzesiek
Ostatnio zmieniony przez Sro Sie 20, 2008 09:51, w całości zmieniany 1 raz
Michał, wiem że Mario nie świeżak ale i tak należy mu się ostra reprymenda za popisy między autami przed startem, kiedyś ręczny nie sklei i będzie piękne łubudu jak któregoś razu się corsa z polo spotkała zauważ jednak że podbramkowe sytuacje które ostatnio miały miejsce to wybryki nowych, kolegi z Astry to był z tego co kojarzę drugi start i mam nadzieję że ma nauczkę na przyszłość ... jeśli chcemy mieć gdzie startować musimy się zabrać za poprawę bezpieczeństwa, i to najlepiej niech każdy od siebie zacznie, przy powtarzających się przypadkach "zostawienia" oleju na torze, dodatkowych opłatach ściąganych przez PZMłoT za usunięcie oleju itp. w końcu nie będziemy mieli gdzie jeździć bo kto niby ma dokładać do tego interesu??
pzdr. Grzesiek
Ostatnio zmieniony przez Sro Sie 20, 2008 09:52, w całości zmieniany 1 raz
Grzesiekk zgodze sie z Toba,ale reczny to nie byl,tylko fantazja mnie za meta troche poniosla.nauczka napewno jest...Zdawalo mi sie ze tor to bezpieczne miejsce do zdobywania umiejetnosci...
Irek, sporo jeszcze musisz sie o tym torze nauczyc, w paru miejscach za tarką sa niespodzianki, ze mozna stracic albo miske jak u Ciebie albo koła jak niedawno BMW.
Jak silnik, tylko miska oberwała czy wiecej spustoszeń zrobiles?
Wypadki sie zdarzaja a drugi start to dopiero poczatek długiej nauki smigania po torze.narazie z tego co widze to tylko miska a silnik to sie okaze po zlozeniu ale raczej bedzie ok
Ostatnio zmieniony przez Irek Sro Sie 20, 2008 13:54, w całości zmieniany 1 raz
Grzesiek - zacznij od siebie - zabawy z ręcznym po mecie to jedna a wjeżdżanie na tor bez pytania i ponownie mimo wyraźnego polecenia zjazdu - to jak to nazwiesz? Nie byłeś osobą startującą w Mini Spricie to raz, a dwa było już po zmroku - więc zanim zaczniesz udzielać reprymendy innym popatrz na siebie.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
mikae, machnąłeś zjechałem, przeleciałem potem jeszcze raz po otrzymaniu zgody od Prezesa więc nie do końca było tak jak to widziałeś/opisałeś, zgodzę się opier... się należy za wjechanie na 1 kółko, nie startowałem bo się najzwyczajniej w świecie spóźniłem na odprawę z powodu pewnego klechy ;]
Do zobaczenia na torze na następnej imprezie ...