Dokładnie jak pisze ukanio, kolega z saxo chyba zostal pominiety przy dekoracji, w wynikach jestem na 4 miejscu w klasie 1 a wczoraj dostalem medal za 3
WM Maniek (jak zwykle!!) ma rację!! Ryba nie wpisał w zgłoszeniu turbiny i został zakwalifikowany do złej klasy, czyli do 3iej zamiast do 4tej. W generalce oczywiście to niczego nie zmienia, ale zamiast zwycięstwa w trzeciej powinien mieć trzecie miejsce w czwartej. Więc jest prośba, żeby na następną imprezę 11tego marca swoje medale przywieźli Ryba, Graboss i Łukasz Śluz. Maniek wm jakby wyczuł i za trzecie miejsce w klasie czwartej medalu nie odebrał, więc wszystko doprowadzimy do ładu. Ryba jako sprawca zamieszania dostanie "szkołę rocka"!!
Pan czarne szybkie subaru - taka prośba sam na zapoznaniach nie jesteś i ta kolejka do startu nie jest przypadkowa !!!
Dokładnie jak pisze Graboss.
Zachowanie tego pana irytowało wiele osób obecnych na torze.
To, że ma Subaru, nie oznacza, że jest na torze najważniejszy.
Dokładnie jak pisze ukanio, kolega z saxo chyba zostal pominiety przy dekoracji, w wynikach jestem na 4 miejscu w klasie 1 a wczoraj dostalem medal za 3
No to teraz rozumiem, jest nie tak jak napisał ukanio, że NIE ZOSTAŁ SKLASYFIKOWANY, tylko ZOSTAŁ POMINIĘTY PRZY DEKORACJI jak napisał HaGie. To już nasz błąd za co GORĄCO PRZEPRASZAMY!! Tak więc jest kolejna prośba, żeby HaGie i Dariusz Plewik przywieźli swoje medale i też dojdziemy ładu!! Jeszcze raz przepraszam za gapostwo Ryby i nasz błąd!!
Tak jeszcze przy tzw. okazji - my będziemy się starać, żeby takich pomyłek w przyszłości nie było, ale wiadomo, że nie myli się tylko ten co nic nie robi, dlatego prośba do Was, ażeby w takich sytuacjach reagować od razu! Ziom, który zajął miejsce na podium i nie otrzymał medalu powinien od razu robić raban! I prosimy dokładnie wypełniać zgłoszenia!
Jednocześnie pragnę zapewnić, że w przeciwieństwie do kolegów z okręgu rzeszowskiego tkie sytuacje będziemy prostować nawet długo, długo po imprezie!
Panie Prezesie to teraz się pytam jak żyć ? <mrgreen>
Ciesz się, że Cie z podium nie zdjeli tak jak gościa z Subaru tydzień temu.
Facet dumny wszedł na podium, dostał puchar, ustawiał się do zdjęć, a tu nagle okazało się, że pomyłka, bo Subaru było w Profi i wygonili go z podium zabierając jednocześnie puchar
Przepraszam, że "nie robiłem rabanu" - obiecuję, że to się więcej nie powtórzy <mrgreen> Sam do końca nie byłem pewny, które miejsce zająłem bo dopchać się do laptopa po imprezie to większy wyczyn niż wygrać generalkę. No i oczy już nie te..
A swoją drogą ładną walkę mieliśmy z Łukaszem w CC. Gratuluję zasłużonego zwycięstwa w klasie!!
Spoko loko Panowie pan od czarnego subaru przepraszam;P spoznilem sie na trening ito powod mojego jakze szczeniackiego zachowania;))) wiec ani wszystkiego nie mozna temu jak ktos ma subaru ukaniu i nie ma co przezywac tego jak stonka oprysk..;) raz jeszcze wszystkich mocno urazonych za swe zachowanie przepraszam;)) <mrgreen> <hejka>