KJS to nie MiniSprint i na odwrót, ganianie się po torze a po bezdrożach to 2 diametralnie różne rzeczy.
A Hondy biorą olej :p
Chhhhhyba Twoja
Dostaje po piździe całe auto nawet jeśli jeździsz po gładkim torze.Nie ma czasu na wyrównanie obrotów kiedy przed szykaną trzeba zapakować jedynkę a na liczniku masz 80km/h-->wyrównanie obrotów jest raczej niemozliwe.Cała fura idzie w dym co tu wiele rozmawiać.Zell pożycz Nysy na jutro
Międzygaz i pierwsza cześć szykany na sprzęgle i nic się ze skrzynią nie dzieje, a czas zawsze jest zależy jakim kierowcą jesteś.
Auto: o_0
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2004 Posty: 273
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 19:33
syneczku drifcik posluchaj szkoda ci bryki to lec na inzynierska postac na parkingu chcesz sie pobawic dajesz na tor krotka pilka, latasz = naprawiasz to norma i nikt tego nie zmieni. A zabawa musi byc czasem kosztem auta
syneczku drifcik posluchaj szkoda ci bryki to lec na inzynierska postac na parkingu chcesz sie pobawic dajesz na tor krotka pilka, latasz = naprawiasz to norma i nikt tego nie zmieni. A zabawa musi byc czasem kosztem auta
taaa,popieram palę "tatusiową" brykę i cisnę bo mi miejsce zajmą
Daniel, idź sobie punto stuninguj, możesz całe rozkręcić i skręcić teraz, masz latarkę więc możesz też się tym zajmować w nocy, kompas żeby nie zgubić drogi do łózka i wiele wiele innych
I gratki za uprzedzenie mnie i pucharek z 1zł w tle
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
No fajnie dzisiaj bylo, pojedzilem jak nigdy...Honda lata jak głupia ale opony bardzo nas ograniczyły...no i ta moja nie szczesliwa meta, za która dostalem 5sec w plecy
Gratki dla Daniela i Sharxa, no i dla Kamila, ze wyprzedzil mnie w generalce...(pierwszy i ostatni raz )przegralem piwo
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001