Ja jak mam kasę to dzwonię na telemyjnię http://www.telemyjnia.com.pl/ bardzo polecam, efekt rewelacja, no i w sumie niedrogo
Jeśli bida kompletna to jadę koło Olimpu i myję za 3-4 zł, bo piana w szczotce się nie kończy Wrzucam złotówkę na aktywną pianę ze szczotki i ta piana jest i jest, że samochód myję dopóki mi sił w rękach starcza :-P Później płukanie wodą demineralizowaną, żeby się ładnie błyszczała. Też polecam
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 12:02
Ruda_Lbn napisał/a:
Ja jak mam kasę to dzwonię na telemyjnię http://www.telemyjnia.com.pl/ bardzo polecam, efekt rewelacja, no i w sumie niedrogo
Jeśli bida kompletna to jadę koło Olimpu i myję za 3-4 zł, bo piana w szczotce się nie kończy Wrzucam złotówkę na aktywną pianę ze szczotki i ta piana jest i jest, że samochód myję dopóki mi sił w rękach starcza :-P Później płukanie wodą demineralizowaną, żeby się ładnie błyszczała. Też polecam
pierwsze słysze o takiej usłudze zacofany jestem
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Za 19zł przyjadą i umyją mi auto z woskiem + wytrzepią dywaniki? Chcą chyba klientów nałapać, ciekawe do kiedy potrwają promocje
mattey, to w telemyjni za 39 zł masz:
- mycie oraz woskowanie auta z zewnątrz;
- mycie elementów plastikowych na zewnątrz;
- czyszczenie opon i kołpaków/felg;
- zewnętrzne mycie szyb;
- mycie lub odkurzanie dywaników;
- czyszczenie kokpitu;
- odkurzanie wnętrza auta;
- czyszczenie szyb wewnątrz;
- czyszczenie bagażnika.
i jeszcze nie musisz nigdzie jechać, oni do Ciebie przyjadą. Wiecie ja nikogo rzecz jasna nie namawiam Tylko piszę, że jest taka myjnia i że ja osobiście z efektów ich pracy jestem zadowolona
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 22:45
Dobrze wiedziec mysle ze czasami sie skorzystam z usług tej myjni. Panowie ja tez w zaprzyjaźnionej myjni mam dobre ceny mycie z woskiem 15 komplet 30 pln .
Auto: Stazza JA, MA70
Skąd: Śródmieście Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 635
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 13:50
Panowie szukam myjni, która umyje mi silnik od dołu (tam jest zarzygany olejem). Zależy mi na gorącej wodzie, żeby olej troszkę rozpuściło (jako bonus może być suszarka ). Znacie jakieś miejsca?
Najlepiej blisko Sławinka, żebym mógł dojechać autem na kanał co by silnik nie zamarzł
jak sobie sam karczeram nie umyjesz to zadna myjnia Ci oleju nie ruszy, ewentualnie mozesz sprobowac statoil na krasnickiej wiem ze tam jest opcja z myciem podwozia