"Dla Bartosza Rybienika tegoroczny Rajd Magurski byl debiutem w Pucharze PZM. Nie byloby w tym nic zlego gdyby nie fakt, ze kierowca N-grupowego Fiata Seicento jest ....ksiedzem. Bartosz nalezy do zakonu franciszkancow. Z wyksztalcenia jest psychologiem. Na co dzien pracuje w osrodku pomocy dla narkomanow w Warszawie. Na szczescie przelozeni Bartka z wyrozumialoscia podchodza do jego pasji, jakie sa rajdy. W sezonie 2007 wywalczyl on mistrzostwo okregu lubelskiego w KJS-ach. W tym roku planuje kilka startow w Pucharze PZM.
Tymbardziej ogromny szacunek Bartek dla Ciebie Nic nie wiedzialem... zycze powedzenia w dalszym dzialaniu... jakie plany dalej ? <spoko>
Ostatnio zmieniony przez DeeS6 Czw Mar 06, 2008 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki DeeS, dziękuję. Kilku kolegów wie, inni może, tak mi się wydaje. Nie afiszuję się specjalnie, ale też nie ukrywam, ot co. Pewnie robiłbym to samo, gdybym był stolarzem, rolnikiem, lekarzem, czy urzędniczką na poczcie. Sam wiesz, na miłość do rajdów nie ma lekarstwa
Plany? Jak się uda pojechać jeszcze jakieś eliminacje PPZM, to pewnie pojedziemy i będziemy szczęśliwi. Narazie wybieramy się na Warszawski. W przerwie, między pracą, a innymi obowiązkami
A jak Twoje plany?
Pozdrowienia!
[ Dodano: 2008-03-06, 16:09 ]
DeeS napisał/a:
tym nic zlego gdyby
w oryginale jest "dziwnego" Ale to drobiazg
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
hmmmm... to by było ciekawe... Bartek - urzędniczka... <lol> wyobraźnia mi się uruchamia....
A wracając do tematu... (musiałam to skomentować, a teraz muszę coś napisać, bo mi posta Wielkie Wodzy skasują) yyyyyyy.... ja też jeszcze raz gratuluję 2 miejsca i już zaczynam trzymać kciuki!! To co... rajd Warszawski??
Ech.... chciałoby się pokibicować na trasie, a nie tylko zaocznie....
Dzięki już za doping - mamy nadzieję, ze staniemy na nie tylko na starcie ale i na mecie. Może uda sie już coś powalczyć. Zapraszamy Was na strefę - czujcie sie jak u siebie No i trzymajcie za nas nadal kciuki Wasza życzliwość i przychylność dodaje nam wiary w siebie.
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu