FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:49
RWD w Mini - Maxach
Autor Wiadomość
łaby6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 21:41   

nie chce mi sie ich poprawiac bo to nie jest konkurs ortograficzny. Dalej uważam ze trudniej jest jechac w poslizgu niz normalnie, a spierac sie o to nie będę. Spróbuj kiedys tak jak my jezdzić bokiem to zobaczysz bo ja sam na jezdzilem FWD w mini maksach i mialem spoko czasy tak mniej wiecej w polowie. Pozdrawiam

Edit by Konrad:
Jak to nie chce ci sie poprawiać??? Ściągnij sobie Firefoxa 2 i po problemie...
Nastepny taki post warn bo ludzie mają dosyć.
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Wto Lut 12, 2008 08:50, w całości zmieniany 1 raz  

jacek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 21:43   

łaby napisał/a:
nie chce mi sie ich poprawiac bo to nie jest konkurs ortograficzny i dalej uwazam ze trudniej jest jechac w poslizgu niz normalnie a spierac sie o to nie bende sprubuj kiedys tak jak my jezdzimy bokiem to zobaczysz bo ja sam. na przod naped jezdzilem w mini maksach i mialem spoko czasy tak mniej wiecej w polowie.Pozdrawiam

Nie rozumiem tego, nie dosc ze robisz bledy ortograficzne to jeszcze nie wiesz co to jest interpunkcja. Ja rozumiem ze nie kazdy na forum musi byc od razu pisarzem ale jakies minimum trzeba zachowac. Przeciez tego co piszesz w ogole nie da sie czytac...
Prosze...

łaby6 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Lut 13, 2008 21:47   

to dlaczego ja moge to rozczytac.dziwne. pozdrawiam.

Temat o rwd w minimaxach...

Następny post nie na temat warn
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Czw Lut 14, 2008 07:14, w całości zmieniany 2 razy  

QSY6 
Widać, że się stara
TDI KILLER

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 16:02   

Tak czytam to co piszecie i chyba doszedłem do wniosku, że nie ma potrzeby zakladania oddzielnej klasy dla autek RWD. Wszytkie posty uzytkowników RWD dążą do tego aby w koncu zorganizowac zawody driftingowe dla amatorów. Problem polega na tym ze startując w mini maxie czlowiek placi 20 zł za to ze moze polatac po torze bokiem nie uzyskując przy tym dobrych czasów bo sie poprostu nie da :P a ze bierze udział w zawodach na czas to pozniej jest wielkie rozczarowanie :P Za wynajecie toru trzeba u nas zaplacic troche wiecej niz za jazde na mini maxie wiec chyba jakies zawody driftingowe w przystepnej cenie wjazdowej napewno miały by sesn bo chetnych jest sporo tylko jak zwykle wszystkich fundusze ograniczają. I wtedy problem klasy RWD by znikł :)

Takie moje zdanie :]

ceber6 
drifter
UmcyUmcy

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 21:08   

QSY napisał/a:
Tak czytam to co piszecie i chyba doszedłem do wniosku, że nie ma potrzeby zakladania oddzielnej klasy dla autek RWD. Wszytkie posty uzytkowników RWD dążą do tego aby w koncu zorganizowac zawody driftingowe dla amatorów. Problem polega na tym ze startując w mini maxie czlowiek placi 20 zł za to ze moze polatac po torze bokiem nie uzyskując przy tym dobrych czasów bo sie poprostu nie da :P a ze bierze udział w zawodach na czas to pozniej jest wielkie rozczarowanie :P Za wynajecie toru trzeba u nas zaplacic troche wiecej niz za jazde na mini maxie wiec chyba jakies zawody driftingowe w przystepnej cenie wjazdowej napewno miały by sesn bo chetnych jest sporo tylko jak zwykle wszystkich fundusze ograniczają. I wtedy problem klasy RWD by znikł :)

Takie moje zdanie :]

1 obecnie placi 25 (nie zrzeszony)
2 ja na swoim przykladzie ci powiem ze jak jest slisko to samo z siebie bokiem auto idzie
3 Dlaczeko piszesz ze by nie robili klasy RWD jak zachwile piszez ze (za to ze moze polatac po torze bokiem nie uzyskując przy tym dobrych czasów bo sie poprostu nie da )
4 zawody driftingowe beda!!
5 sam sobie przeczysz

Misiek_lbn6 
streetracer

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 21:34   

ceber napisał/a:
2 ja na swoim przykladzie ci powiem ze jak jest slisko to samo z siebie bokiem auto idzie

auto = rwd, fwd, awd... każde idzie bokiem, jedno bardziej drugie mniej, zależy od kierownika...

moim zdaniem nie trzeba klasy RWD...
nie ma co ukrywać, wygrywają auta z dużą mocą, albo z dobrym przelicznikiem km/kg
więc(no offence) 316, 318 nie wskóra AŻ tak dużo...
kiedyś 200sx zdrowy był na podium, to dlaczego teraz tak samo miało by nie być ??

ceber6 
drifter
UmcyUmcy

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 21:41   

[quote="Misiek_lbn"]
nie ma co ukrywać, wygrywają auta z dużą mocą, albo z quote]

to ciekawe bo Np stec byl 24 ostatnio

adas 
znawca

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 21:41   

Misiek_lbn napisał/a:
kiedyś 200sx zdrowy był na podium,

Był <spoko>
Misiek_lbn napisał/a:
to dlaczego teraz tak samo miało by nie być ??

w klasie RWD <cfaniak>

Misiek_lbn napisał/a:
moim zdaniem nie trzeba klasy RWD...

napisz konkretny argument !! ale i tak przecież w tej klasie nie bedziesz jechal wiec w czym problem??

ludzie co wam zaszkodzi ta klasa?? jak mowią ze kebab jest zły to nie sprobujecie?? :P
na temat klasy RWD powinni sie wypowiadać tylko posiadacze auta z napedem na tył bo to dla NICH była by ta klasa ! <spoko>
Ostatnio zmieniony przez adas Sob Lut 16, 2008 21:42, w całości zmieniany 1 raz  

polll6 
drag czempion

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 21:48   

Misiek_lbn napisał/a:

nie ma co ukrywać, wygrywają auta z dużą mocą, albo z dobrym przelicznikiem km/kg

a ja mysle ze wygrywa wkladka :) niewazne czym czy awd rwd czy fwd :) a boka mozna zapiac wszytskim nawet oska... mozemy sie ustawic i zapne boka lepszego niz przecietne rwd :) <rotfl> <cfaniak> :] :> <mrgreen> :x :x

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 22:03   

Ja tez ja tez ! :)

Dedra 
drifter
Duńczyk

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 22:26   

Dobrze gadacie w dyskusji powinni brac udzial osoby z RWD a te osoby chca miec swoja klase.
Nie rozumiem fwd co Wy macie przeciwko klasie rwd?
Nikt Wam nic nie rozbije a klasy RWD sa w innych Ak.

Pozdro!

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 22:50   

tak czytam sobie co jakiś czas ten temat i się zastanawiam do kogo on jest skierowany ?? myślicie (kierowcy RWD ) że jak naklepiecie 10 stron postów z prośbami o klasę rwd to pewnej słonecznej niedzieli przyjedziecie na tor i taka klasa będzie na was czekała ?? nie tędy droga , jak chcecie takiej klasy to zebrać podpisy , pisemko uzasadniające potrzebę istnienia takiej klasy i z tym do PZM bo to "góra" decyduje jakie będą klasy a nie ludzie na forum.

Dedra 
drifter
Duńczyk

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 00:09   

KLOCEK napisał/a:
tak czytam sobie co jakiś czas ten temat i się zastanawiam do kogo on jest skierowany ?? myślicie (kierowcy RWD ) że jak naklepiecie 10 stron postów z prośbami o klasę rwd to pewnej słonecznej niedzieli przyjedziecie na tor i taka klasa będzie na was czekała ?? nie tędy droga , jak chcecie takiej klasy to zebrać podpisy , pisemko uzasadniające potrzebę istnienia takiej klasy i z tym do PZM bo to "góra" decyduje jakie będą klasy a nie ludzie na forum.

W trakcie... bo juz nie chce mi sie czytac postow fwd.. ze nie i nie

Odpowiedzcie mi kurcze dlaczego NIE? i co fwd bedzie przeszkadzac klasa RWD??

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 04:59   

Dedra zrozum ze FWD nie ma nic do tego ... dla mnie moze byc i klasa historyczna. Uwzieliscie sie ze fwd to ze tamto a tak nie jest... My nic nie zdzialamy z klasami z tym trzeba uderzac do PZM...

Nie ma zadnego podzialu rwd i fwd wszyscy sie trzymaja razem dobra zabawa przedweszystkim.

Pozdr

Dedra 
drifter
Duńczyk

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 11:03   

SZlak mnie trafi Dessie zaraz...! :o
ZA co ostrzezenie? Weee ale numery robicie kolko wzajemnej adoracji...! Weee

ZA co? <lol>

mikae <pupcia> I wrzuc nastepne albo zablokuj mnie cwaniaku..!
Forum jest do wyrazania swoich opini, do dyskujsji jesli jest to zabronione a jest cos takiego jak wolnossc slowa to lamiecie zasady.. Normalnie jak z kaczkami..!

Pozdro <nie>

Odpowiedz do tematu