nie chce mi sie ich poprawiac bo to nie jest konkurs ortograficzny. Dalej uważam ze trudniej jest jechac w poslizgu niz normalnie, a spierac sie o to nie będę. Spróbuj kiedys tak jak my jezdzić bokiem to zobaczysz bo ja sam na jezdzilem FWD w mini maksach i mialem spoko czasy tak mniej wiecej w polowie. Pozdrawiam
Edit by Konrad:
Jak to nie chce ci sie poprawiać??? Ściągnij sobie Firefoxa 2 i po problemie...
Nastepny taki post warn bo ludzie mają dosyć.
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Wto Lut 12, 2008 08:50, w całości zmieniany 1 raz
nie chce mi sie ich poprawiac bo to nie jest konkurs ortograficzny i dalej uwazam ze trudniej jest jechac w poslizgu niz normalnie a spierac sie o to nie bende sprubuj kiedys tak jak my jezdzimy bokiem to zobaczysz bo ja sam. na przod naped jezdzilem w mini maksach i mialem spoko czasy tak mniej wiecej w polowie.Pozdrawiam
Nie rozumiem tego, nie dosc ze robisz bledy ortograficzne to jeszcze nie wiesz co to jest interpunkcja. Ja rozumiem ze nie kazdy na forum musi byc od razu pisarzem ale jakies minimum trzeba zachowac. Przeciez tego co piszesz w ogole nie da sie czytac...
Prosze...
_________________ self destruction might be the answer
Tak czytam to co piszecie i chyba doszedłem do wniosku, że nie ma potrzeby zakladania oddzielnej klasy dla autek RWD. Wszytkie posty uzytkowników RWD dążą do tego aby w koncu zorganizowac zawody driftingowe dla amatorów. Problem polega na tym ze startując w mini maxie czlowiek placi 20 zł za to ze moze polatac po torze bokiem nie uzyskując przy tym dobrych czasów bo sie poprostu nie da a ze bierze udział w zawodach na czas to pozniej jest wielkie rozczarowanie Za wynajecie toru trzeba u nas zaplacic troche wiecej niz za jazde na mini maxie wiec chyba jakies zawody driftingowe w przystepnej cenie wjazdowej napewno miały by sesn bo chetnych jest sporo tylko jak zwykle wszystkich fundusze ograniczają. I wtedy problem klasy RWD by znikł
Tak czytam to co piszecie i chyba doszedłem do wniosku, że nie ma potrzeby zakladania oddzielnej klasy dla autek RWD. Wszytkie posty uzytkowników RWD dążą do tego aby w koncu zorganizowac zawody driftingowe dla amatorów. Problem polega na tym ze startując w mini maxie czlowiek placi 20 zł za to ze moze polatac po torze bokiem nie uzyskując przy tym dobrych czasów bo sie poprostu nie da a ze bierze udział w zawodach na czas to pozniej jest wielkie rozczarowanie Za wynajecie toru trzeba u nas zaplacic troche wiecej niz za jazde na mini maxie wiec chyba jakies zawody driftingowe w przystepnej cenie wjazdowej napewno miały by sesn bo chetnych jest sporo tylko jak zwykle wszystkich fundusze ograniczają. I wtedy problem klasy RWD by znikł
Takie moje zdanie :]
1 obecnie placi 25 (nie zrzeszony)
2 ja na swoim przykladzie ci powiem ze jak jest slisko to samo z siebie bokiem auto idzie
3 Dlaczeko piszesz ze by nie robili klasy RWD jak zachwile piszez ze (za to ze moze polatac po torze bokiem nie uzyskując przy tym dobrych czasów bo sie poprostu nie da )
4 zawody driftingowe beda!!
5 sam sobie przeczysz
2 ja na swoim przykladzie ci powiem ze jak jest slisko to samo z siebie bokiem auto idzie
auto = rwd, fwd, awd... każde idzie bokiem, jedno bardziej drugie mniej, zależy od kierownika...
moim zdaniem nie trzeba klasy RWD...
nie ma co ukrywać, wygrywają auta z dużą mocą, albo z dobrym przelicznikiem km/kg
więc(no offence) 316, 318 nie wskóra AŻ tak dużo...
kiedyś 200sx zdrowy był na podium, to dlaczego teraz tak samo miało by nie być ??
napisz konkretny argument !! ale i tak przecież w tej klasie nie bedziesz jechal wiec w czym problem??
ludzie co wam zaszkodzi ta klasa?? jak mowią ze kebab jest zły to nie sprobujecie??
na temat klasy RWD powinni sie wypowiadać tylko posiadacze auta z napedem na tył bo to dla NICH była by ta klasa ! <spoko>
Ostatnio zmieniony przez adas Sob Lut 16, 2008 21:42, w całości zmieniany 1 raz
nie ma co ukrywać, wygrywają auta z dużą mocą, albo z dobrym przelicznikiem km/kg
a ja mysle ze wygrywa wkladka niewazne czym czy awd rwd czy fwd a boka mozna zapiac wszytskim nawet oska... mozemy sie ustawic i zapne boka lepszego niz przecietne rwd <rotfl> <cfaniak> :] <mrgreen>
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Dobrze gadacie w dyskusji powinni brac udzial osoby z RWD a te osoby chca miec swoja klase.
Nie rozumiem fwd co Wy macie przeciwko klasie rwd?
Nikt Wam nic nie rozbije a klasy RWD sa w innych Ak.
tak czytam sobie co jakiś czas ten temat i się zastanawiam do kogo on jest skierowany ?? myślicie (kierowcy RWD ) że jak naklepiecie 10 stron postów z prośbami o klasę rwd to pewnej słonecznej niedzieli przyjedziecie na tor i taka klasa będzie na was czekała ?? nie tędy droga , jak chcecie takiej klasy to zebrać podpisy , pisemko uzasadniające potrzebę istnienia takiej klasy i z tym do PZM bo to "góra" decyduje jakie będą klasy a nie ludzie na forum.
tak czytam sobie co jakiś czas ten temat i się zastanawiam do kogo on jest skierowany ?? myślicie (kierowcy RWD ) że jak naklepiecie 10 stron postów z prośbami o klasę rwd to pewnej słonecznej niedzieli przyjedziecie na tor i taka klasa będzie na was czekała ?? nie tędy droga , jak chcecie takiej klasy to zebrać podpisy , pisemko uzasadniające potrzebę istnienia takiej klasy i z tym do PZM bo to "góra" decyduje jakie będą klasy a nie ludzie na forum.
W trakcie... bo juz nie chce mi sie czytac postow fwd.. ze nie i nie
Odpowiedzcie mi kurcze dlaczego NIE? i co fwd bedzie przeszkadzac klasa RWD??
Dedra zrozum ze FWD nie ma nic do tego ... dla mnie moze byc i klasa historyczna. Uwzieliscie sie ze fwd to ze tamto a tak nie jest... My nic nie zdzialamy z klasami z tym trzeba uderzac do PZM...
Nie ma zadnego podzialu rwd i fwd wszyscy sie trzymaja razem dobra zabawa przedweszystkim.
SZlak mnie trafi Dessie zaraz...!
ZA co ostrzezenie? Weee ale numery robicie kolko wzajemnej adoracji...! Weee
ZA co? <lol>
mikae <pupcia> I wrzuc nastepne albo zablokuj mnie cwaniaku..!
Forum jest do wyrazania swoich opini, do dyskujsji jesli jest to zabronione a jest cos takiego jak wolnossc slowa to lamiecie zasady.. Normalnie jak z kaczkami..!