F.Y.G spokojnie ... bez szturchańców juz chuba wystarczy nam tego podyskutujmy o czymś miłym i przyjemnym proponuje przeniesmy sie do PUCHARU SNIEGOWEGO i porozmwiajmy czy zabieramy Maciorexowi stary czy bedzie nowy ....
To już wyjaśnione Macior funduje nowy za zajęcie pierwszego miejsca.
F.Y.G napisał/a:
fakt, lepiej niz mierzyc sie na słowa, zmierzymy się na zawodach, i niech wygra lepszy.
I to będzie najlepsze rozwiązanie. No napewno lepsze niż kłocenie się na forum.
Ja Ci dam finisz, sam pamiętam jak dziś dzień, że wyłożyłem 200zeta, Vesti też coś dołożył, że uklepało się około 800zeta więc kurduplu niepierdziel mi tutaj, pozatym bardzo Ci się nudzi, że wszystkie brudy wyciągasz. To może napisz jeszcze jak mnie w bagażniku chcieli wywozić spod maca.
Ja Ci dam finisz, sam pamiętam jak dziś dzień, że wyłożyłem 200zeta, Vesti też coś dołożył, że uklepało się około 800zeta więc kurduplu niepierdziel mi tutaj, pozatym bardzo Ci się nudzi, że wszystkie brudy wyciągasz. To może napisz jeszcze jak mnie w bagażniku chcieli wywozić spod maca.
Widzisz, ze wszystkimi jakos mogłem sie dogadać, wyjasnic, i chociaz troche dać juz spokoj, ale z Toba nie mozna. To na spokojnie.
Ja wyciągam stare brudy?
Maciek sam wyjechales z tekstem
Cytat:
No nawet jak kładliśmy 8 baniek na stół niechciał się ścigać, a tylko cifa 1.5 wystawiliśmy, a teraz kurde True Gej Madafaka Z Krzywym ****** Racer się zrobił, normalnie mnie w żołądku przez tyłek coś ściska.
i chciałeś mi pojechać, ale Ci nie wyszło, bo to chodziło o Piane.
Ja nic nie wyciagałem.
A Ciebie pamietam wtedy, fakt byłeś w Mc Donaldsie, ale wtedy mialeś małe problemy z vestim, i nie brałeś udziału w dyskusji o ten wyscig, tylko stałeś troszke dalej i patrzyles.
Widzisz, to moze i z naszym wyscigiem, wreszcie sobie przypomnisz jak dostales? Pzdr.
No offence!