turniej Q3 ciekawe czy sa jeszcze miejsca na zapisy i musze sie dowiedziec jaki mod i jak excessiveplus to bede reprezentował forum i pewnie zajme dosc dobre miejsce
tak czy sieka i tak wystartuje jak sie da Malcu startujesz ze mna?
:lol: turniej Q3 ciekawe czy sa jeszcze miejsca na zapisy i musze sie dowiedziec jaki mod i jak excessiveplus to bede reprezentował forum i pewnie zajme dosc dobre miejsce
tak czy sieka i tak wystartuje jak sie da Malcu startujesz ze mna?
Szkoda, że w CSS nie ma, przyjechało by paru znajomych z Siemianowic
lans ale raczej nie w deszczu... dzisiaj jadac z matka (matka jechala) wykrecilismy baczka przed rondem pod zamkiem jadac unii lubelskiej (na budziku bylo ok. 60-70km/h a ja zaciagnalem reczny)... ESP da sie OSZUKAC
lans ale raczej nie w deszczu... dzisiaj jadac z matka (matka jechala) wykrecilismy baczka przed rondem pod zamkiem jadac unii lubelskiej (na budziku bylo ok. 60-70km/h a ja zaciagnalem reczny)... ESP da sie OSZUKAC
hahaha i co ucieszyła sie
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
hahaha i co ucieszyła sie
zla byla
ma ktos jakies dobre prognozy (pogody) na jutro? bo jak nic sie nie zmieni to do kitu bedzie....
a jest tam cos jeszcze czy niema juz poco jechac chcia łęm i ja sie pokazac
a ponoc jakies zakonczenie i ognisko jest nad zalewem o której jesli mozna wiedziec