Auto: Może Kiedyś Evo IX MR
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 15:56
Czytałem dużo o Pro Streecie i wszyscy prawie na cos narzekaja ja tam pokonałem cała gre juz 2 razy i nie narzekam mi tam sie podoba fajna technika jazdy i wogóle !!!
Mozesz poczekac az stanieja jeszcze Co do dema lepiej wyglada na ps3 to juz 2 gra majace lepsza grafe multiplatformową pierwsza jest burnout Jak bys miał jakies pytania co do konsol itp to PW postaram sie doradzic
Mozesz poczekac az stanieja jeszcze Co do dema lepiej wyglada na ps3 to juz 2 gra majace lepsza grafe multiplatformową pierwsza jest burnout Jak bys miał jakies pytania co do konsol itp to PW postaram sie doradzic
Zdecydowany już jestem, tylko narazie nie jestem przygotowany na zakup ps3 i x360, w sumie to ponad 3k, wole do golfa dołożyć
chcesz odrazu dwie naraz? puki co jest wiele gier multiplatformowych, najwieksza roznica to multiplayer w ms platny i niema problemow z pingiem cieciem sie, w ps3 darmowy i w niektore gry to klapa tekken:TDR zawiecha jak sie patrzy Cod4 jakos na ps3 nieszwanukje , graficznie jak sie ofientujesz niema wielkich roznic tak jak na poczatku chociaz porownanie najnowszego Turoka to cios dla ps3 ,trudno sie jokos na to pisze i konwertuje gry ale EPIC dalo rade z UT3:)