mam z rodzicami umowę, i dlatego Corsą nie startuje
Stacho_16V napisał/a:
Gdyby nie było to nalewki to bym wystartował napewno MISTRZU KIEROWNICY...
to było kupić używki po jednym sezonie, skoro i tak tylko na rok
albo zostawić tamte na spanachanie na torze
i wtedy nie było by szkoda
Stacho_16V napisał/a:
Nigdy nie masz pewności co do nalewki nawet jeżeli masz na nią gwarancje od sprzedawcy...
o właśnie, masz takową ??
jak tak to chyba startować można
chociaż nie wiem jak to później by było, ale "panie, jechałem se i sie bieżnik wziął i odkleił"
a tak btw, 2 czy 4 masz newki opony ??
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: GTC
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1145
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 13:07
ale pitolicie
albo jedziesz na tor albo nie a nie takie pitolenie jak bedzie śnieg to pojade jak nie to nie pojade a jak bedzie sucho to pojade jak bedzie padało to nie pojade
Gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem ...
jak nie jesteś pewny czy będziesz startował to najlepiej nic nie pisz
Stacho poprzednio tez miales startować mówiłeś tyle i co ...
Dokładnie nie ma co gadać...wsadzać tyłki w samochody i przyjeżdzać na tor poćwiczyć swoje umiejętności i wyczucie auta - chyba najlepsza okazja ku temu
ale gadacie o pupci marynie jak ktos chce przyjechac to przyjedzie i tak czy siak niewzne co ma i czy ma zwykle czy nalewki ... nie rozumiem
najlepiej ja byscie mili WRC przygotowane i wsiadasz i jedziesz,,, bo tam wszytko jest FULL wypas .. ? jak chcesz sie uczyc to czysz sie na tym co masz ..
jak ktos naprawde chce wystartowac to wstartujie niewazne na czym i co ma..
a takie gadanie nie te opony sprzeglo klocki sie koncza pada bla ba poprostu nie chce albo sie boi ze slabo wypadnie .. wiec ja bym wolal zeby sprzeglo mi padlo na torze .... albo cos niz jede za iesiac w trasie i kopa ... co tu robic 200km od dom uczy cgdzies ..
i gadanie ze fura sie niszczy ... ? wystarczy wejs na inny temat gdzie opisane sa nocne Drifty bla bla tam nie ma Opon prawda slupow innych samochodow ..... ? i upalanie po godzine czy 2 samochodu w nocy ...
a tor to opony i mozna rozbic fure zawias sie niszczy ... opony sie zdzieraja LOL
Stachu raczej sie nie boi wyjazdu na tor (juz jezdzilismy 2 lub 3 razy...)... tylko szkoda od razu zniszczyc nowe opony...... no chyba ze ktos sra talarami... $$$$
Stachu raczej sie nie boi wyjazdu na tor (juz jezdzilismy 2 lub 3 razy...)... tylko szkoda od razu zniszczyc nowe opony...... no chyba ze ktos sra talarami... $$$$
<brawo> jedyny co rozumie...
gdyby nie były to NALEWKI to spoko...
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
no i wydaje mi się że nikt nie żałował ze startujących
było fajnie, mokro, duuuuuużo boków mniejszych i większych, kontrolowanych i tych niekoniecznie
Pierwszy oczywiście ten Borzęcki
Gratsy Spawos
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: E34 540 touring
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 318
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 17:46
impreza bardzo udana ma ktoś może fotki niebieskiej e34 z ostatniego przejazdu??jeśli tak to bym poprosił,z góry dzięki WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla CZOHO za udostępnienie M-ki na przejazd
Było fajnie nawet.
Zdecydowałem się wystartowac i nawet nie żałuje szkoda że nie mam bardziej sprawnych hamulców ale i bez nich dałem rade..
Gratulacje oczywiscie dla Spawosa - pierwszy przejazd był bardzo fajny bo poleciało kilka ładnych boków !
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]