Jeszcze muszę wszystko przemyśleć bo jakoś rzeczywiście szkoda dla bydła kupować samochód za 40 tysi.
O to chodzi Nie te czasy, jak ktos ma jechac to pojedzie d.u. espero a jak nie to i s klasa nie bedzie jechac.
Chyba ze masz jakis ludzi, elegancja francja, dobra sara itd, ale to inna bajka
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 04:37
Każdy ma swoich ludzi Jednak Ci ludzie pojadą i B4, aby było czysto i schludnie. Wczoraj np. babka wysiadał ode mnie i uwiesiła się na drzwiach i ciągnie. Drzwi się rozjeb... i mam opadnięte Nawet nie wiem jak się do nich zabrać tak jakoś dziwnie skonstruowane zawiasy.
Jeśli chodzi o temat zakupów to na dzień dzisiejszy zawieszony...
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:26
Znalazłem fajną VECTRĘ i w związku z tym, że za tydzień będę w Kielcach to sobie ją oblukam Kolorek zajebisty więc na początek ma dużego plusa Co powiecie o 2.2 CDTI?
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: 80q Competition
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:52
noPROBlEm, to jest motor starej generacji 2.2 DTI. Nie wiele o nim wiem, ale w automacie będzie zamulał i dużo palił. Kolor jak dla mnie tragiczny, ale to już osobiste kwestie gustu. W te 15 tysięcy kilometrów rocznie też nie chce mi się wierzyć.
daruj sobie diesla od opla:) awaryjne są lepiej benzynka... 2.2 DTI ma tyle samo koni co 1.8 benzynka. Moja mama ma taką i przy normalnej jezdzie miesci się w 9-10 litrów na 100 km. Bardzo przyjemnie sie zbiera i ciagnie do 220 km/h