Ogólnie fajnie. Szkoda, że pogoda nie dopisała, bo mogło być jeszcze lepiej. Rozczarowała mnie klasa FWD, jedynie ctr kompresor robiła spore wrażenie(bardziej na prostych, bo skręcała tak sobie). Kierowca czerwonej hondy mylił trasę niemal na każdym zakręcie , golf 3 ledwo się odpychał- po szumnych zapowiedziach spodziewałem się czegoś wiecej w tej klasie. A gdzie Spawos i Dees, czemu nie startowaliście?
AWD jak zwykle <spoko> , było na co popatrzeć. Szkoda, że Adamek się zepsuł przed startem.
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
Impreza całkiem fajna. Można było popatrzeć na całkiem mocne wozy. Trochę szkoda że zabrakło jakiś mocniejszych FWD . Jak się naoglądało jak jeżdżą Subaru i Mitsubishi to potem przejazdy Civiców nie robiły wielkiego wrażenia... Ciekwym zjawiskiem było rozrzucanie ziemi po torze przez czarnego evo. Czyżby chęć spowolnienia konkurencji? Ogólnie impreza fajna i mnie narobiła apetytu na jeżdżenie <spoko>