Auto: F7P
Wysłany: Sob Kwi 23, 2005 17:51 Pech... ktos mi rozwalił Honde..
WIdze, że jestem kolejnym pechowcem po Angelu i Audi Coupe..
Ktoś wjechał w nocy hakiem w Moja Hondeczke lub silnie jej okopał zderzak..
Straty nie sa duże, raczej na takie wygladały...
Zderzak sam powoli sie prostuje .. inne elementy juz wyciągniete Linką do holowania.. Najbardziej ucierpiał zderzaki osprzęt zderzaka oraz osłona tablicy rejestracyjnej i podstawka tablicy..
Była także próba pożyczenia moich śwateł przeciw mgielnych tylnych.. zakładam prawdopodobieństwo, widoczne uszkodzenia oprawki swiatła, zderzaka..
Podejrzewam, że ktoś się zesłościł, że nie mógł wyjąc i skopał tył samochodu.. celując dokładnie w rejestracje itd...
Generalizując jestem wkurw.... i prosze was.. nie zbliżajcie sie do mojej Hondeczki w najbliższym czasie w celu nawet wyceny uszkodzeń... jestem od dziś przewrażliwiony i zacząłem bacznie obserwować i nagrywać całą noc kamerką internetową !!!... ..
Ujeb... e pana, który póbował w nocy swojego szczescie.. z ta Hondą.. mam pierwszego podejrzanego!
Ponieważ sie wkur..łem wszytkie elementy możliwe do demontażu zostały oznaczone dla mnie w wiadomym miejscu.. więc bardzo łatwo bedzie można je zlokalizować
Mam nadzieje, że dojade tego kolesia.. bardzo szybko..
Może wiecie kto potrzebował czesci do takiej Hondy zapłace za info.. plus możłiwośc sprania mordy zaraz po mnie jak juz nie bedzie sie ruszał.. wtedy was nie pozna!
teraz to na parkingach wolna amerykanka kolesiowi w becia takiej jak ma msjk ktoś tak zarysował zderzak że popekały zaczepy i odpadł mi tez ktoś popd blokiem zarysował zderzak :(
Auto: Audi Coupe , Vw Polo
Wysłany: Pią Kwi 29, 2005 14:10
wam zarysowali zderzaki a mi u hagie na osiedlu zajeb... progi z golfa
_________________ AUDI COUPE 90R 2,3 Z KLINA
AUDI COUPE 90R 2.3 B+G
VW POLO 98R 1,4 Z KLIMA
FIAT FIORINO 1,7D
POSIADAM DO SPRZEDANIA CZESCI Z , Audi 80, 90 coupe, 100 c3 c4, a6, s4, a8, v8.