1.
- kolego ale masz długiego bata
- wiem żona też mi to mówi w nocy
2.
<ktoś>Kolego z srebrnej Vectry jesteś na radyjku?
CISZA
<ktoś>Kolego z srebrnej Vectry jesteś na radyjku?
<miśki>No jestem...
<ktoś>A h... wam w du....!!!!
<miśki> Ciebie też złapiemy....
1.
M1: Mobile jak mnie slychac ?
M2: Kolego jak panewki w polonezie, glosno i wyraznie !
2.
Krajowa 74 Kielce - Piortków Trybunalski.
M1. Koledzy jak ścieżka na Piotrków?
M2. Kolego uważaj na 72 km w Miedzianej Górze kręci sie granatowa nieoznaowana Oktavia.
M1. Podziękował kolego ale powtórz jakiego koloru jest ta granatowa Oktavia na 72km bo coś ucieło
M2. Kolego granatowa Oktavia jest kur....... brunatno-rózowa.
3.
Reakcja kierującego skrzyniowym MB SPRINTEREm na wjazd przed maskę czeskiego SEICETNO.
Auto: Galant
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 23:17
Jadąc z kumplem srebrnym Oplem Vectrą z Piask w kierunku Lublina słyszymy (i widzimy), że koleś z Focusa przed nami (notabene jadący ok. 140-150km/h) pyta jak ścieżka na Lublin. Słychać odpowiedź czystko kolego, tylko uważaj bo sreberko się gdzieś kręciło. Na to kumpel poderwał temat - Kolego do Lublina rzeczywiście masz czystko, ale my i tak od 2 km Cię nagrywamy Reakcja - kierowca Focusa po hamulcach, a my o 10 cm za jego tylnym zderzakiem. Było na początku śmiesznie, ale później już mniej
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: WANNNAAA HA
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 10:57
jade wczoraj na stolice i slysze....
mobilki mobilki jestem w garbowie <gosc wyjezdza z bocznej drogi>na pulawy to jak mam sie kierowac??
slysze....
kolego na pulawy to dawaj na wawe i miejscowosc bedziesz miał Moszczanke tam dasz w lewo na Deblin i bedziesz miał na puławy zjazd..... se mysle toszto kurka....skrót asz w nocy nie mogłem usnać haaaaaaaa
_________________ TA NO NO HA
było z audi
b2 coupe 2.3
b3 1.9klekot
i jest wannaaa ha
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 21:10
Jaqub napisał/a:
kawal z cb:
a:czym sie rozni blondynka od zarowki?
b: no dawaj czym!
a:zarowka ciagnie napiecie a blondynka na kolanach
w piątek jechałem do Suchej Beskidzkiej i też coś z tytułu blondynek :
Wiecie jak blondynka strzelała w niebo ??
NO DAWAJ!
NIETRAFIŁA !!!!!!!!!
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.