Hej. Właśnie Najman dostał od Pudziana.
Co o tym sądzicie?
Mnie to dziwi.
Brakowało tylko Ibisza za tego speakera. Na trybunach cała galeria serialowych głów i tych z tańca z gwiazdami.
Mroczkowie, Cichopki i reszta pseuydoidealnych ludzi.
Po drugie, Pudzian się czepia wszystkiego, co pieniężne. Taniec z gwiazdami, walka a nawet sobie wydziabał na plecach reklamę jakichś kurka blachodachówek.
Co do walki.
Pudzian, mimo wygranej, nic nie pokazał. Low kick'a to każdy umie i walić cepy z góry, dlatego o walce nie powiem, chociaż dziwi mnie, że powolny człowiek z żadnym doświadczeniem kładzie kickboxera czy tam boxera na łopaki w kilkanaście sekund.
I w ogóle dziwi mnie ta Pudzianomania.
Pod jakim względem jest on najsilniejszy? Czemu nie spróbuje w podnoszeniu ciężarów, wyciskaniu, bieganiu[też sport siłowy]?
wiadome było ze pudzian wygra. aby tylko raz dobrze trafił a potem reszta z gorki.
Clio napisał/a:
Na trybunach cała galeria serialowych głów i tych z tańca z gwiazdami.
Mroczkowie, Cichopki i reszta pseuydoidealnych ludzi.
zapłacili to weszli, każdy miał tam prawo być.
Clio napisał/a:
Po drugie, Pudzian się czepia wszystkiego, co pieniężne. Taniec z gwiazdami, walka a nawet sobie wydziabał na plecach reklamę jakichś kurka blachodachówek.
jak byś mógł zarobić trochę kasy też byś brał udział w takich rzeczach.
treningi u Nejmana sa dla lamusów, Pudzian trenuje na żelaznych dragach i to pokazał czekam na walke z jakims dobrym zawodnikiem, zobaczymy jak wtedy pójdzie
wiadome było ze pudzian wygra. aby tylko raz dobrze trafił a potem reszta z gorki.
Jeżeli Najman by przetrwał pierwszą rundę, to Pudzian by nie dał rady.
Po drugie, jeżeli Najman by wygrał, to jutro wszystkie flagi do połowy masztu.
baaaartus napisał/a:
zapłacili to weszli, każdy miał tam prawo być.
Są goście i goście. W Polsce jest 38 milionów ludzi i akurat czołówka M jak Miłość się wybrała na happening.
Clio napisał/a:
jak byś mógł zarobić trochę kasy też byś brał udział w takich rzeczach.
Jak mas ztakie podejście to gratuluje.
Może Ty wepchaj się do tańczenia na lodzie, czy może niedługo w TVTrwam "Różaniec z gwiazdami" I wytatuuj sobie FAELBUD na plecach, idź się bić z popkiem, a za 3 lata wystartuj w skokach narciarskich.
Jestem zdania że Pudzianowski za bardzo się wywyższa jaki to on silny itp. Owszem ma siłę i to wielką ale nie musi tego w kolko powtarzać i zachowywać się jak najlepszy tego świata Gdyby Najman wygrał może Pudzian stałby się bardziej skromny