Wysłany: Pią Lut 05, 2010 23:49 Audi walczy o tytuł Best Bloggers' Car 2009
Już po raz trzeci organizuję u siebie na blogu ten plebiscyt - wraz z kilkoma tysiącami czytelników wybieram auto roku, hucznie zwane "Najlepszym autem blogosfery".
Przez ostatnie 2 tygodnie trwały eliminacje i ze 102 aut na placu boju pozostały 34.
A wśród nich aż 2 wozy Audi:
- R8
- A4 / A5 / A5 Sportback
R-ósemka walczy z Nissanem Patrolem (pojedynek #38) od soboty do poniedziałku 8/02 włącznie.
A4 / A5 walczy z Toyotą Land Cruiser (pojedynek #42) od niedzieli do wtorku 9/02 włącznie.
Jeśli przejdą dalej - znajdziecie je w harmonogramie półfinałowym (rozlosowane pojedynki), który przygotuję w okolicach piątku 12/02.
Tutaj link do mojego bloga: Blogomotive.pl
Tutaj link do wszystkich pojedynków: BBC09 (aktywne są te na żółto)
Pozdrawiam,
Rafał
PS. Nie jestem spamerem - leniwie prowadzę sobie bloga dla własnej przyjemności. Pozwoliłem sobie na ten wpis, gdyż chcę wyrównać szanse wszystkich aut biorących udział w plebiscycie BBC09, a wiem (po prawie 3-letniej praktyce), że nie ma mowy o równych szansach, gdy aktywizują się fankluby tylko niektórych marek. Stąd prośba - nie dajcie się innym.