Wysłany: Pią Lut 05, 2010 14:38 Sala do koszykówki
panowie, możecie polecić jakieś fajne miejsce do grania w kosza ??
i ewentualnie jakie opłaty są itp, a najważniejsze to...czy nikt nie będzie robil problemów jeśli będą chcieli je wynająć chłopaczki z usa, znajomi, więc o jakichkolwiek problemach nie ma mowy...
np ta sala za akademikami na chodźki nie chce im udostępnić
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Sala na Chodzki to mega ciezki temat, podobno brak terminow i duzo sarki, ale nam sie udało
w Bełrzycach spróbuj
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Ostatnio zmieniony przez Paweel Nie Lut 07, 2010 15:54, w całości zmieniany 1 raz
a jeszcze jakieś inne lokalizacje, najlepiej w lublinie ??
A byłeś tam kiedykolwiek? W całym Lublinie nie ma lepszej hali jak w Bełrzycach.
Wiesz to zależy co chcecie robic, grac w koszykówke czy w króla... w Ćmiłowie też chyba całkiem niezła hala jest. Co z tego ze w Lbn masz fajne hale AM, UP, czy chociazby na Rzeckiego w LO skoro terminy pozajmowane są przez duże firmy co sobie pykają wieczorami, a $$$ chcą od siurdaka. Dlatego pisałem o Bełrzycach bo koszty nie duże a warunki super.
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
Ostatnio zmieniony przez Paweel Nie Lut 07, 2010 15:54, w całości zmieniany 2 razy
rysiu, dzięki, serio, dam im namiar, już od innych słyszałem ze dobra sala, ale chodziło mi tylko o literówkę
w ćmiłowie nie ma sali, wystarczy las, rzeka i bagno
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
rysiu, dzięki, serio, dam im namiar, już od innych słyszałem ze dobra sala, ale chodziło mi tylko o literówkę
w ćmiłowie nie ma sali, wystarczy las, rzeka i bagno
To moze dalej w Metowie, na przeciwko kretu do Prawiednik? Kiedys tam gralem i tragedii nie bylo