Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 18:41
Pilsudskiego . ostatnio u niego dorabialem koles jest naprawde wpo... i jest jednym z wiekszych specow w lublinie jezeli chodzi o zamki(bo klucz kazdy ci dorobi) do bmw ma niezla surówke co do ceny to idzie sie z nim dogadac ja niepamietam ile mi krzykna wiem ze dalem mu jakas przewracay siemi w domu zamek a on w gratisie walna mi kluczyk. ( co do ceny to mogłbys ruszyc tylek i podejsc sie sam spytac nie masz daleko )
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 19:00
Dobry spec jest też w Galerii Centrum, ceny są takie jak wszędzie, dorabiałem u niego pare kluczyków i pytałem o ceny w innych miejscach to krzyczeli tyle samo.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
dokładnie i w dodatku siurdaka sie zna bo dorobiłem u niego kluczk do nowego FH12 i powalony odpalić niechciało... a koleś zapewniał ze bedzie palić... mało tego zdarł zemnie 120pln które poźniej oddał jak mu udowodniłem na parkingu przed makro ze nieodpali
Co do doroabiania kluczy polecam kolesia z CMT na parterze niedaleko Auto Euro na przeciwko kantoru kolesi dorabia kluczki pod stacyjki lub zamki jak sie kluczyka niema
i bierze za to od 20-40pln
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 21:01
u mnie nie ma az takich hardcorow... mam ORI kluczyk takze z dorobieniem nie bedzie klopotu... chodzi o to ze bede robil zdalne sterowanie centralnego w kluczyku i bede potrzebowal dorobic z surowki wkladke bo nie chce ciac orginalu...
wiecie ile koles z makro chcial za dorobienie kluczyka takiego jak w e46 ze sterowaniem centralnym (tyle ze to bylby pic bo tymi przyciskami nie daloby sie sterowac mojego zamka)... JEDYNE 500pln o malo nie parsknalem mu w twarz ze smiechu... omijajcie go szerokim lukiem....
... chodzi o to ze bede robil zdalne sterowanie centralnego w kluczyku i bede potrzebowal dorobic z surowki wkladke bo nie chce ciac orginalu...
Jeśli chodzi Ci o taki kluczyk:
To nie trzeba ciąć oryginału...ja udałem się do leclerca na zana(przypadkiem) i gościo dobrał surówkę, odpowiednio ja zmodyfikował aby dało się ją włożyć w pilocik, potem z oryginalu dorobił ten do pilocika i wziął za to 50zł.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 16:38
adilsm napisał/a:
Jaqub napisał/a:
... chodzi o to ze bede robil zdalne sterowanie centralnego w kluczyku i bede potrzebowal dorobic z surowki wkladke bo nie chce ciac orginalu...
Jeśli chodzi Ci o taki kluczyk:
[url=http://images13.foto...65m.jpg]Obrazek[/URL]
To nie trzeba ciąć oryginału...ja udałem się do leclerca na zana(przypadkiem) i gościo dobrał surówkę, odpowiednio ja zmodyfikował aby dało się ją włożyć w pilocik, potem z oryginalu dorobił ten do pilocika i wziął za to 50zł.
moj jest podobny (ale troche inny) ale ze to bmw to dorobienie kosztowalo 65pln... robilem w tesco... ale troche spierd** bo zcial grot za gleboko i kluczyk nie ma takiego wyczuwalnego "oporu" jakby po wlozeniu... palic pali, zamki otwiera...
w sumie to jestem zadowolony z tego sterownika centralnego zamka...