FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Naciaganie tyłu a4
Autor Wiadomość
damciolja 
Nowiciusz ;>
Damian

Auto: Audi A4
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 22:03   Naciaganie tyłu a4

Witam mam pewen problem otóz interesuje mnie ile mozę kosztować naciagniecie tyłu audi a4 ??

L_BUBU 
znawca

Auto: Audi 80 B4 Avant
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 22:13   

A może coś więcej np. foto opis

damciolja 
Nowiciusz ;>
Damian

Auto: Audi A4
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 23:03   

opis no prawa strona tyłu jest z jakies 4 cm wgnieciona do samochodu wszystko po uderzeniu w słupek hakiem. hak został skrzywiony no i tylnia prawa cześć wgnieciona w srodku

Piter504 
Widać, że się stara

Auto: A4 B5 1.9 TDI
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 11:29   

samo wyciągniecie na miejsce nie będzie drogie, ale oprócz wyciągnięcie trzeba by sprawdzić jak wygląda autko czy po wgnieceniu tu nie przybyło w innym miejscu/gdzieś nie skrzywiło czegoś w podwoziu, zależy jak masz hak mocowany, zresztą jak kolega wspomniał jakieś foto by się przydało to ze gdzieś z prawej masz walnięte to nie pozwoli nam wyobrazić sobie jak to wygląda, jak jest wgniecione. Zdejmuj zderzak strzel fotkę i wszystko jasne, bo na wierzchu ;) ale pokażesz to tylko by poznać naszą opinię tudzież koszty roboty u innej osoby. Niestety wg mnie nie ma co się zastanawiać, pytasz ile kasy bo pewnie brakuje jej i zastanawiasz się czy robić czy odłożyć to. Na twoim pojechał bym gdzieś gdzie mogą to zrobić, jak ktoś rzuci okiem to nie będziesz płacił przecież, dowiesz sie i zrobisz teraz badz później. Ewentualnie załóż post z pytaniem gdzie to zrobić, gdzie robią dobrze, lub coś podobnego, takie pytanie było by zasadne. Rzucanie kwotami przez użytkowników tudzież mechaników bo wiadomo większość dłubie w swoich autach w żaden sposób nie pozwoli odnieść sie do roboty której chyba nikt z nas nie robił osobiście zatem pytanie jest problemowe. Kwotą może ktoś rzucić jeśli też prostował auto, ale do tego przydała by się jakakolwiek fotka twoje by móc się odnieść. OK tyle ode mnie bo się rozpisałem, nie przedłużam, pzdr ;)

L_BUBU 
znawca

Auto: Audi 80 B4 Avant
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 07:03   

proszę o dokładne foto sam opis nie odaje dokładnie szkody

Odpowiedz do tematu