Auto: .
Wysłany: Nie Maj 22, 2005 14:32 ..: URODZINY LKT :..
Pierwsze urodziny LKT mamy za pasem...ALE....w żaden sposób tego nie uczciliśy , dlatego razem z Kfakiem i resztą ziomali chcemy zorganizować URODZINY LKT ,
Oczywiście nie chcemy zrobić żadnej spontanicznej imprezy. Chcemy zrobić zorganizowaną akcję/impreze na której wszyscy forumowicze by się dobrze bawili . Dlatego jest napisany ten post aby wszystko spokojnie ustalić-co gdzie kiedy i jak :mechanik: .
My osobiście proponujemy spokojny ale zarazem gustowny , miły i szalony klub SEMA 4 mieszczący się przy ulicy Okopowej 5 .
Wszystko zależy ile osób by się pisało na taką "uroczystość" , jeśli sporo -(a sądze, że nikt nie opuści takiej imprezy) to wynajmiemy sobie jakiś klubik-oczywiście po wcześniejszym ustaleniu kosztów i Naszej składce , jeśli troszki mniej to wybierzemy się wspólnie , rezerwując uprzednio stoliki.
Nie napisaliśmy żadnych szczegółów gdyż chcemy spokojnie ustalić co chcemy mieć ? Dlatego nie piszcie po ile składka i tym podobne
Wszystko zależy od Nas samych...
Wszystkie pomysły sugestie i podpowiedzi prosimy o wypowidź niżej , lub osobiście kierować się do mnie lub do Kfaka.
Auto: .
Wysłany: Nie Maj 22, 2005 18:16
Impreza będzie zamknięta jeśli dużo ludzi wyrazi chęć przyjścia.
Wtedy wynajmiemy sobie lokal...
Ale myślę ,że z uwagi na to,że użytkownicy forum to głównie mężczyźni...
to będzie to impreza częściowo zamknięta...Chyba wiecie o co chodzi
ja bym wpadl z panna... (bo gay nie jestem )
ale wolalbym zeby imprezka raczej zamknieta byla bo w sumie nie wszyscy znaja sie tak poza wirtualna rzeczywistoscia...
co do sema4 jestem jak najbardziej za bo mam bardzo bliziutko do domu i nawet z wlaczonym quatro po imprezie bym dotarl...
jakby powiedzmy 60% forumowiczow chcialo isc (+ ew. osoby towarzyszace) to spokojnie mozecie wynajmowac....
Auto: F7P
Wysłany: Pon Maj 23, 2005 07:51
Cytat:
osobiście kierować się do mnie lub do Kfaka.
Kamil co ty pierdo....sz?? !!
Otoż mała ciekawostka: pomysł od początku mój ( bo jestem powalony.. gejem i egoistą) i garula potem męczyliśmu go z kfakiem jako słuchaczem poczatkowo teraz jako osoba zainteresowana.... od taki mały szczegół Kamilos.. bo widze że do końca nie wiesz co i jak ale pchasz sie w zaparte.. (Pisze to nie dlatego, że ja na to wpadłem i chce mieć Fanfary... Hhura vesti--otóż NIE.. bo i tak zasłużą się wszyscy.. tylko irytuje mnie fakt, że cos sie usłyszy i od razu wywalone jest to na forum.. Kamil jesli coś piszesz w temacie w którym coś usłyszałeś napisz od początku do końca, dowiedz sie wszystkiego.. )
Ustalenie z grubsza.. pomysł poczatkowo to tylko przejazd Ziutkiem.. ewoluował.. i wyglada nastepująco:
Impreza docelowa klub Sema.. wynając a raczej zarezerwować chcemy cześć górną.. dla całęj Ekipy.. zabawa do białego rana...
Natomiast
Jednym z elementów tego wieczoru ma byc także wynajęcie ZIUTKA z Mpk.. tj trojlebusu zrobionego w fajnym klimacie, ciemne szybki barek.. siedzenia ze skórki..
Więcej info-> http://www.mpk.lublin.pl/ziutek.php..
Tak jak w temacie wszelkie ewentualności, jakieś ale itd.. wwalac na forum.. w sumie temat już otwarty ..
[ Dodano: Pon Maj 23, 2005 9:01 am ]
Wynajęcie Ziutka na ok 1,20 tyle przebiega trasa kosztuje ok 250zł +7%vat.
Odsyłam zainteresowanych do obejrzenia trasy.. przejazdu
http://www.mpk.lublin.pl/ziutek_1.php
Propozycja jest aby wynając przynajmniej Ziutka na 1 lub 2 trasy.. i potem do semafora..
To tak na szybko.. Dobrze bedzie jeśli obecnośc wszystkich dopisze.. koszty będą stopniowo malały..
Więc wygląda na to że wspólny rok na forum.. bedzie pod znakiem super wieczoru Nas Wszystkich..
Pytanie jeszcze jest jedno co sadzicie o M'c? Mozna wynając jedną sale...