Z racji importu chińskich reflektorów w takich a nie innych cenach zapewne nikt się w to nie bawi(w Lublinie raczej napewno).Są pewnie w kraju ludzie,którzy robią takie rzeczy w autach zabytkowych,gdzie nie da się kupić nowego chińskiego reflektora ale nie znam takich gości.Myślę,że warto potrzepać fora o starych furkach.
btw:w czym chcesz zregenerować ten odbłyśnik ?
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
z tego co udalo mi sie dowiedzieć jest gośc w Łodzi jeden który to robi. Chodzi o reflektor do Audi Cabrio tzw zespolony. czyli używka nawet troche kosztuje przez co wychodzi to opłacalnie. O tym jak świecą chinole sie przekonalem. Nie jest to najlepsze rozwiązanie, chociaz jedno z tańszych. 60 PLN gośc bierze za taką regeneracje rzekomo i robota trwa 1 dzień. Ciekaw jestem...
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci
Wysłałem dwa komplety: jeden to odbłyśnik od lamp h7 free-form, a drugi odbłyśnik od soczewek (również h7, obecnie xenon).
Potwierdziło się to co słyszałem o regeneracjach - po ok. 3 miesiącach lampy jakby "tracą ostrość". Granica światła i cienia nie jest idealną granica tylko w tym miejscu występuje rozproszenie. W niczym to nie przeszkadza, ale na przeglądzie może być różnie.
Przed:
Po:
[ Dodano: Sro Lis 10, 2010 13:05 ]
I podobno jest jakiś macher dobry w Kobyłce pod Warszawą, ale namiarów nie mam.