witam poszukuje kogoś kto mi wgra nową mapę do mojego garmina bo ostatnio strasznie mnie denerwuje gdzie mogę znaleść kogoś kto się zajmuje takimi rzeczami??
Auto: bora
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Sty 2011 Posty: 100
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 19:18
Kolego chcesz mapy do tego garmina? Masz kabel, albo kartę do niego? Będzie taniej:P Tylko powiedz jakie kraje chcesz. Niestety niezbyt legalnie, ale mapy wgrywam tylko w celach pokazwych Jakby co pisz na PW jakieś szczegóły to się dogadamy...
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:40
No nic trudno się mówi. Jakby były jakieś problemy to polecam się na przyszłość, coś tam trochę na te tematy wiem. Czasem mogę pomóc, z tą czy inna navi i mapami
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 15:27
Ogólnie to jeśli chodzi o takie rzeczy jak navi i mapy to Google jest pełne rozwiązań do wszystkich modeli. Oczywiście nie są te w pełni legalne rozwiązania, ale zawsze sporo tańsze. Jeśli chodzi o tą aktualizację to troszkę luki55, dałeś ciała bo za niecałe 200 zł możesz kupić Automapę najnowszą, ewentualnie za 300 zł była jakaś navi właśnie z Automapą w Biedronce. Garminowskie mapy nie umywają się do AM.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Ktos kto w miare umie sie obslugiwac komputerem to sam sobie nowa mape wgra.
Wiadomo, ze jak sie z neta sciagnie mape to nielegalne ale mi jeszcze nikt nigdy jakos nie sprawdzal czy mam oryginalna czy z neta sciagnieta.
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 17:38
Na drodze to panowie z policji potrafią ponoć sprawdzić tylko legalność Auto Mapy czy też windowsa CE mobile. Z inną navi to wypadałoby, wedle PL przepisów wozić paragon