Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 17:58 auto do 10tys dla Pani
siemka
Moja Pani szuka wozidła. Warunkiem koniecznym jest posiadanie przez nie LPG i zarejestrowany w PL. Podoba jej sie peugot 206, jeździł ktoś? na co uważać przy tych autach? A może macie jakieś inne propozycje? Budżet 10.000max
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 19:36 Re: auto do 10tys dla Pani
slaw86 napisał/a:
siemka
Moja Pani szuka wozidła. Warunkiem koniecznym jest posiadanie przez nie LPG i zarejestrowany w PL. Podoba jej sie peugot 206, jeździł ktoś? na co uważać przy tych autach? A może macie jakieś inne propozycje? Budżet 10.000max
belka tylna jedna z droższych napraw z tego co się orientuje
bedzie do sprzedania ale 1.9 diesel wolnossak z 99 r. srebrny w stanie zadowalającym 3d bez klimy jakby co
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: bora
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Sty 2011 Posty: 100
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 20:09
Przez rok się woziłem 206 (ciut ponad 20 tysięcy km) i nic złego się nie stało. Były 2 usterki, jedna spowodowana złym montażem filtra paliwa coś się pozapychało i łapał tryb awaryjny, a potem wymieniłem łączniki drążka stabilizatora bo mi stukały. Belka tak jak pisze Paweel, dość droga jeśli rozpadnie się całkowicie. Jeśli łozyska na czopach wymieni się na czas to jest znośnie. Przy kupnie uważaj aby tylne koła nie wyglądały tak /-----\ bo to oznacza, już padniętą belkę.
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 08:28
Wczoraj czytałem taki artykuł http://www.fakt.pl/Peugeo...ly,98104,1.html
Piszą,że dopiero w modelu 207 powrócono do niezawodnej belki skrętnej.bo w 206 tylne zawieszenie było wadliwe.
Niet,ale poza tylnymi rantami tam nic nie gnije(nie mówię,o parchu ulepionym ze szpachli)Z reguły auta są już po naprawie rantów i jeśli ktoś zrobił to rzetelnie problem nie wystąpi przez długi czas.
Mechanicznie auto wymaga naprawdę minimalnej obsługi
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
a nie myślałeś o Corsie C albo Focusie mk1 np tddi. Może niedługo też bede szukał auta w takim budżecie i własnie te dwa auta wydaja mi sie doś sensowna propozycja
pozdro