FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ludzie Uwazajcie !
Autor Wiadomość
ANGEL 
drifter
MAM V8

Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Sob Cze 25, 2005 21:54   Ludzie Uwazajcie !

Dziś na mieście w pewnych kierowców wstąpił diabeł:

Pierwszy przykład: Jade z Vestim (kierowca) Audiczka aż nagle na Racł. wyprzedza nas Jaguar (4 osoby na pokładzie). My mieliśmy na budziku 80km\h A on nas ominął tak jakbyśmy stali w miejscu, po czym tak hamował że o mało nie skasowałby sie na autobusie.

Drugi przykład: Stoje na światłach przy McD na kraku, az tu nagle Merc E-klasa (nówencja) przejechał kobiete, wyjebało ja na dobre 6metrów i spadła na środek ulicy, Sześliwie przeżyła ale nazekała na kręgosłup. O mało by jej poprawiła Taxówka która jechała przez kraka, ale Złotówa przychamował i wyminał kobiete.

3 przykład:juz po wszystkim jade sobie Racł. dozwoloną prędkościa x2, aż tu nagle Swist-wymineli mnie BMW Z4 -Blondi za kółkiem, a za nią napalony koleś w EVO 8- zacząłem ich śledzić Na śowińskiego skręcając w Akademicką BMW bokiem wchodzi, EVO sie trzyma ja za nimi przy predkości ok 90km\h.

Kurka ludzie zacznijcie uważać albo grajcie w gry żeby sie wyładować. Jeżdzić po mieście trzeba z wyobrażnią-a nie z wciśniętym pedałem gazu do dechy!

webster 
Uczy sie pisac
black rs

Auto: essi
Wysłany: Sob Cze 25, 2005 22:50   

dzis jak odwozilem dziweczyne jadac przez tysiaclecia trzech gosci zrobilo sobie wyscigi chyba, na trasie miedzy samochodami bialy golf 2 "LUB" tablice vectra nowa "NO" tablica oraz jetta czerwone swiatlo nic dla nich nie oznaczalo oraz samochody na ulicy malo co nie doprowadzili do kilku wypadkow bez wyobrazni ludzie!!!!!!!!!!!

kicek 
prawdziwy tuner
F*ckThePrincess

Auto: SDI po czipie
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 00:07   

takie czasy :/
Wczoraj pani w audi A3 zatrzymała sie z około 130km do zera, 20 cm od moich drzwi kierowcy...Obawiałem sie najgorszego, robi sie gorąco ludziom głowy siadają i jest tak a nie inaczej :/

ANGEL 
drifter
MAM V8

Wysłany: Nie Cze 26, 2005 00:14   

Ja myśle ze to Letnie Przesilenie.
Statystyki mówią że wiećej jest kolizji przy dobrych warunkach pogodowych, a mniej np jak pada śnieg.!
A powinno być odwrotnie!

Taras 
streetracer

Auto: Cali
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 00:25   

ja dzisiaj na trasie lublin-rzeszow i spowrotem naogladalem sie idiotow. wyprzedzanie na czolowke to juz chyba norma..... a starsi kierowcy tzw. kapeluszniki jadace z ogromna predkoscia 50km/h srodkiem ulicy to juz jest chybatradycja. Jakies 3-4 tygodnie temu wracajac z rzeszowa gnajac sobie kolo 140km/h wjechalem na gore i na samym szczycie doznalem szoku...... zaraz za gorka stoi sobie autko prawie na srodku pasa a kierowca w srodku tylko pasazera nie bylo...... poszedl zalatwic potrzeby fizjologiczne.... szczyt szczytow jak bym jechal blizej prawej krawedzi to bym dzisiaj tu nie pisal :/

wilku 
speed demon

Auto: ...
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 00:40   

wakacje ludzie poczuli lato i wariuja :/ jak którys z nich wyladuje na drzewie to sie nauczy albo juz nie bedzie go :/ niestety ludzie mysla ze jak maja szybki samochod to sa panami szosy :/

www.shift-r.com

Piszę poprawnie po polsku
.

Kuba 
pr0 killer

Auto: Malarz
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 01:20   

Powiem krótko Angel,jestes zbulwersowany tym jak niektórzy jezdzą?To przypomnij sobie z jaką prędkoscią jechałes w zimie Al.Krasnicką?Ledwo zdązyłem ze skrzyzowania zjechac,bo jak bym nie zdązył to niewiele by z nas obu zostało,a potem na miescie chwaliłes sie ze jechałes 170km/h na oblodzonej drodze i jeszcze inne sytuacje były!

ANGEL 
drifter
MAM V8

Wysłany: Nie Cze 26, 2005 01:31   

Najwiekszym problem człowieka jest jego oko-brak idealnej percepcji i odległości rzeczy podążających w kierunku nas z dużej odległosci i z duzą predkością!

Jeżeli COŚ znajduje sie od nas ok 200metrów to do naszego oka trafia obraz wielkości Paznokcia!
Jeżeli pojazd jadący 120km/h podąża w naszym kierunku i my go zobaczymy to mamy TYLKO 2,5sekundy nareakcje- Ten czas wystarczy np na odskoczenie z torów przed pędzącym pociągiem ale nie ruszenie auta!

Wiem Kubuś i pamiętam tamte akcje- ale to był inny Angel i ja go zabiłem i juz nie wróci Bad-Angela...

Teraz nastają czasy Mazda 323 1.7D...(wolne lecz ekonomiczne autko)

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 07:09   

pitolisz, to Audi beee ???

maly841 
pr0 killer

Auto: 2.0 TFSI
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 08:14   

Moim zdaniem to jest zbedna dyskusja bo i tak codziennie sami lamiemy setki przepisów.

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 08:27   

różnie się jeździ ale idiotów i debili na drodze nie brakuje :/ :/

webster 
Uczy sie pisac
black rs

Auto: essi
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 12:15   

swiete slowa!!

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 15:53   

maly841 napisał/a:
Moim zdaniem to jest zbedna dyskusja bo i tak codziennie sami lamiemy setki przepisów.

zgadzam sie :spoko:
mi tez czesto odpier*** ludziom potrzeba troszke adrenalinki... :D

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 15:58   

no trzeba uwazac troche i fakt faktem, kazdy z nas lubi szybciej pojechac, ale jezdzic powyzej 100 w miescie to totalna glupota :/ chyba ze na przelotowkach :mrgreen:

a moim zdaniem to nie jest temat techniczny.

GDZIE SA MODERATORZY? :/

BOSEK 
drifter

Auto: coś
Wysłany: Pon Cze 27, 2005 07:58   

:x nie na główne?? zaraz przeniesiemy...

a propos:

Jechałem do Radomia w piatek i wracałem w niedziele.
Cudem nie widziałem żadnego wypadku, mimo że kilkakrotnie niektórzy sie o to prosili że JEJ. Dostawcze kaszlaki jadące z prędkością zaprzęgu, wymijające ich przez 5 minut niwiele szybsze blachy na czterech kółkach. Z naprzeciwka jedzie szybkie auto, a taki pampersowóz wyprzedza i wyprzedza. Oni to robia na V biegu ????

Zakałą sa przewozy osobowe. Zbliżam sie do Garbowa, zwalniam na widok tabliczki "pomiar prędkości" .. jade obok podwójnej ciągłej i na wzniesieniu. .. a tu ziiuuuu !!! BUSik popitala wyprzedzając mnie z uśmiechem - jaki ja cienki Hondą :x

Minął patrol policji spisujący jakiegos niesfornego kierowcę, ale tamci nawet nie spojrzeli w jego stronę. Szkoda, bo naprawdę mu się należał jakiś finansowy łyk z portfela :(

Zmorą jednak największą jest sznurek TIRów na UA rejestracjach, jadących jeden za drugim bez .... bez najmniejszej szpary miedzy nimi. WRRRRR

Odpowiedz do tematu