Ciekawy jestem kto jest Waszym rajdowym idolem..... tylko zeby nie było zaraz 99% odpowiedzi Loeb, gronholm, solberg, kulig.Bez urazy ale są to nazwiska znane nawet najbardziej laickiemu rajdowo umysłowi. Dajcie 3 przykłady : zagraniczny, krajowy, młody wilk.
ja stawiam : Tommi Makkinen, Michał Sołowow, Grzesiek Grzyb ale zebym miał jednego jedynego to nie da rady..... spotkałem też osobiście na testowym rajdu finlandii w zeszłym roku Kankunena ale nie miałem ze sobą aparatu bo po brov szedłem a szkoda bo jego tez bardzo podziwiam.
Oczywiscie przesadziłem jak ktos kocha solberga czy marcusa to niech pisze;-)
tylko zeby nie było zaraz 99% odpowiedzi Loeb, gronholm, solberg, kulig
(chociaż Kulig też należy, a raczej należał... Chociaż nie!! Nadal należy do tych "wybranych"...)
Z Polskich rajdowców: Sołowow, i Omlet (podoba mi się jego żółte BMW ) i Kuzaj.
Z zagramanicznych: Toivonen (jakoś mam do niego sentyment mimo że przestał [z wiadomych powodów] startować już baaaaardzo dawno, tak dawno, że nie ma takiej możliwości żebym go pamiętała), Jan Kopecky - nie wiem czemu... jakoś tak po prostu go lubię...