Automobilklub Kielecki oraz Grupa Rajdowo-Wyścigowa Scyzzor zapraszają w dniu 21 kwietnia 2007 na III Eliminację Kryterium Toru Kielce, lepiej znaną jako SuperOES. Zgodnie z zapowiedziami zostały zmieniona forma zapisów.
Wpisowe w 1 terminie (do 19 kwietnia) poprzez zgłoszenie on-line wynosi 60 zł dla członków Automobilklubu Kieleckiego oraz 80 zł dla pozostałych.
Wpisowe w 2 terminie (do 20 kwietnia) w biurze Automobilklubu Kieleckiego przy ul. Słowackiego 16 - 100zł.
Limit zawodników - 80 załóg. O wpisaniu na listę startową w przypadku przekroczenia limitu decyduje ZSS.
Zastanawiam się nad tym, czy nie pojechać, bo bedę chciał przetestować furę, ale dzień po jest Biała. Nie wiem jeszcze, przelicze koszta. Ty jedziesz, Tommy?
[ Dodano: 2007-04-11, 20:44 ]
Wiesz co, obejrzałem zdjęcia i trasy na stronie http://www.superoes.pl/superoes/index.php i chyba pojade na bank, jak tylko auto bedzie gotowe. NIe wiem tylko jak sie zarejestrowac on-line?
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Ostatnio zmieniony przez abarthi Sro Kwi 11, 2007 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam zamiar się wybrać, ale jeszcze nic nie przesądzone. Bartek robiłeś coś w aucie, że chcesz testować ?? Odnośnie zgłoszenia on-line napisałem u nich na stronie i może ktoś odpowie
Zastanawiam się nad tym, czy nie pojechać, bo bedę chciał przetestować furę, ale dzień po jest Biała. Nie wiem jeszcze, przelicze koszta. Ty jedziesz, Tommy?
[ Dodano: 2007-04-11, 20:44 ]
Wiesz co, obejrzałem zdjęcia i trasy na stronie http://www.superoes.pl/superoes/index.php i chyba pojade na bank, jak tylko auto bedzie gotowe. NIe wiem tylko jak sie zarejestrowac on-line?
Zdecydowanie jesli mial bym wybierac miedzy biala a kielcami to KIELCE RULEzzzz!
Ja mam zamiar się wybrać, ale jeszcze nic nie przesądzone. Bartek robiłeś coś w aucie, że chcesz testować ??
No ja już chyba podjałem decyzje, ze pojadę. Pytasz o auto - tak, robie motor No i jak zdaze, to chcialbym zobaczyc jak to jeździ, dlatego raczej sie wybiore.
nom w kielcach niezli wymiatacze sa ale tylko na ich obiekcie bo ma kJS to srednio im idzie ,ale swoj tor znaja na pamiec doslownie !, zapie#_#_%* tam strasznie ... tez bym wolal kilce niz biala poziom na tym torze jest niezly!!
Widzisz Tommy, ja mam kłopot z określeniem co jest jeszcze N grupą, a co już A - jakie sa kryteria? Na pytanie co robię, odpowiem Ci tak: oddaję motor do Krawczak Motorsport /on głównie robi auta do rallycrossu i obsługuje pół pucharu Kia Picanto/ i on zajmie sie calością, czyli zmiana wałka, komputera i całą "górą". W planach jest jeszcze nowy kolektor i skrzynia z abartha - właśnie nad tym pracuję. Póki co, zobaczymy jak będzie jechać na tym, co jest. Dlatego jak sie uda to skończyc, to wybrałbym sie do Kielc sprawdzić jak sie to kręci.
Ostatnio zmieniony przez abarthi Czw Kwi 12, 2007 07:54, w całości zmieniany 1 raz