Wysłany: Pon Sie 06, 2007 17:48 Mini Sprint 26 sierpnia
Mimo, że do następnego mini sprintu jeszcze sporo czasu to chciałem zapytać o opinię w pewnej sprawie: otóż na następną imprezę jeśli nie będzie przeciwwskazań natury medycznej chciałem zaprosić panie-wampirki żebyśmy mogli oddać krew. Jestem przekonany, że byłby to bardzo ładny gest braci motosportowej. Chciałem zapytać czy będą chętni (ja idę na pierwszy ogień, jeszcze przed odprawą!)??? Jeśli będą to załatwiam!
JA na 100 % pisze sie na to ! BRH+ mam jak cos Super gest i sprawa tylko mowic czy ktos jest czy byl chory na cos i kiedy dokladnie zeby nie bylo potem lipki zadnej
albo mzoe raczej umowic sie na konkretna godzine ? w danym miejscu gdzie prtezes zalatwi ? np dzien po imprezie ? albo w tym sammy dniu tylko rano powiedzmy a rajdowanie od 16 ?
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 18:46
http://www.krewniacy.pl/ - tu mozna gdzies znalezc szczegoly jakie choroby dyskwalifikuja jako dawce, ale nie tylko choroby
np. minimum pol roku po zazywaniu THC
Rozmawiałem z Centrum Krwiodawstwa i bardzo chętnie zrobią taką akcję, lecz 26 sierpnia nie mają mocy przerobowych i już się umówiłem na 15 września na zakończenie wakacyjnych mini sprintów!
Fajna akcja zawsze chciałem oddać krew ale niestety nie moge zostałem wyeliminowany z takich akcji z powodu ciężkiego zakażenia wątroby jak miałem 12lat APELL LUDZISKA DAWAĆ KREWWW!!!! <prosi>
co do tego mini maxa mam pewien pomysl... ustalimy jakas konfiguracje trasy np. przez wszytskie patelnie start i meta bedzie zawsze dokladnie w tym samym miejscu i ta trasa bedzie szla zawsze na mini maxach jako pierwsza i bedzie mozna kontrolowac swoje czasy np. w roznych warunkach nieraz na roznych oponach itd
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
W niedzielę 26 sierpnia Automobilklub Chełmski organizuje Mini Sprint o Medale Lubelskiego Centrum Motocyklowego Sokół. Impreza rozpocznie się o godz. 15:30 na Torze Lublin przy ul. Zemborzyckiej. Będzie to już piata, przedostatnia runda Cyklu Wakacyjnych Mini Sprintów o Puchar Prezesa Zarzadu Okręgowego PZM w Lublinie.Na uczestników czekać będa cztery przejazdy toru wliczane do klasyfikacji koncowej, wczesniej odbęda się przejazdy zapoznawcze. Podczas imprezy będzie też kontynuowana nauka udzielania pierwszej pomocy.
Medale oprócz zywcięzców klasyfikacji generalnej i zwycięzców w poszczególnych klasach otrzymaja także najlepsi debiutanci oraz panie za kierownica.
Po czterech rundach w klasyfikacji generalnej prowadzi Marek Rodak (AK Lubelski, vw golf, 26 pkt.) przed Pawłem Borzęckim (AK Chełmski, lanos, 24) i Wojtkiem Gieralem (AK Chełmski, peugeot 106, 16). Zakonczenie cyklu odbędzie się 23 wrzesnia podczas Festiwalu Sportu Samochodowego.
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "