Wysłany: Czw Gru 01, 2005 20:36 Gdzie w Lublinie pole do popisu?
Witka,
No wlasnie, gdzie? Czasami mnie bierze na maly drift i szlag mnie trafia jak jezdze i niczego nie znajduje normalnego...
Chodzi mi o miejsce bezpieczne, najlepiej wylaczone z ruchu i gdzie pieski beda mogly mnie cmoknac
ja osobiscie zaliczylem juz 2 parkingi nad zalewem - Dąbrowa i Marina - tyle, ze nierowno tam troche i na dobra sprawe szkoda samochodu...
Auto: Ford i rower
Wysłany: Czw Gru 01, 2005 21:35
nie wiem czy to dobra rzecz tak otwarcie o tym mowic i
sprzedawac miejscowki...
jest ich pare i wiemy gdzie wiec po co tak publicznie?
zawsze mozna na PW lub GG ...
takie jest moje zdanie ...
z drugiej strony nigdy nie mielismy problemow ze stróżami prawa
zawsze bylo milo i wesolo owszem przeganiali nas ale to ich praca
...
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
nie wiem czy to dobra rzecz tak otwarcie o tym mowic i
sprzedawac miejscowki...
jest ich pare i wiemy gdzie wiec po co tak publicznie?
Wiec jaki sens ma to forum? Pytam, bo nie wiem, a odpowiedz w stylu "chyba nie myslisz ze Ci powiem co znalazlem..." troche mnie nie satysfakcjonuje
Ale ok... zachowaj swoje miejscowki dla siebie, skoro tak mocno chcesz
pilachgt napisał/a:
Tesco ma duzy parking , ale pieski czasem wpadaja
Szkoda tylko ze calodobowo zrobili - zreszta teraz i tak w najlepszym miejscu budowa siakas
Auto: MB W210 E320 / Opel Combo
Skąd: Kalinowszczyzna Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 370
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 00:10
Black--Star napisał/a:
Podobno w okolicach DAEWOO jakiś plac jest, ale niestety jeszcze nie byłem bo nie wiem dokładnie gdzie może ktoś wie???
na przeciwko wjazdu do fabryki, byl kiedys fajny duży plac z kostki, ale teraz postawili tam słupki i nie da rady chyba że jest jeszcze jakiś o którym nie wiem
Auto: Mazda 929 coupe
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Gru 2005 Posty: 8
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 19:39
Masz na myśli ulicę Rataja, też fajny zkręt, ale ja mam na myśli zjazd z wiaduktu bliżej metalurgicznej taka mało uczęszczana ulica jedyny mankament to latarnie blisko ulicy ale dajemy rade