Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 11:57 BMW na WOŚP
Witam. Nie bedę sie za dużo rozpisywał. Jeśli jest ktoś zainteresowany spotem BMW w dzień finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zapraszam do tego tematu: http://swidnickiklubbmw.p...wtopic.php?t=83
Pozdrawiam.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 22:01
nic nie obiecuje ale jak zagwarantujesz ze impreza bedzie pod patronatem np KOYOT'a i wroce do domu z dowodem rejestracyjnym to najprawdopodobniej sie pojawie...
i moja prosba: wrzuc TUTAJ na forum jakis skrot atrakcji, na ktora godzine, ile latarni bedzie straconych, jak szybko bedze Straz Miejska itd...
A tak ode mnie to zapraszam wszystkich do wziecia udzialu w SPOCIKU organizowanym przez SWIDNICKI bo chlopaki daja rade i imprezy sa PROFI... zawsze dzieje sie cos ciekawego
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 12:41
Może KOYOT stanie na wysokości zadania po przeczytaniu Twojego postu ,a co do latarni to nie my
EDIT: W sumie na świdnicką policję nie składa się tylko Koyot. Są też inni policjanci, prawda Jaqbie?
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 21:27
Piotrek napisał/a:
prawda Jaqbie?
TAK ale jesli bedzie to jakos tak wiesz patronacko to nie bedzie takiej lipy jak na mototuningszoł w LBN w parku ludowym...
a myslales zeby jakos podpiac sie pod WOŚP? nie wiem w sumie teraz auta malo stylowo wygladaja bo na zime byly przygotowywane (ale nie wszystkie )... jak masz kogos kto cos w WOŚP znaczy to zagadaj a moze pomozemy...
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 11:24
Witam, do spotkania został jeden dzień. Jeśli ktoś ostatnimi czasy nabrał chęci zapraszam znowu do tego tematu: http://swidnickiklubbmw.p...c.php?p=482#482 tam napisane są najświeższe informacje... pozdrawiam.
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 21:47
ja mam propozycje zeby pod MAKRO (na parkingu zaraz przy glownej bramie... zawsze duzo jest tam mmiejsca) ustawic sie na 17.40 i poczekamy jakies 5-10min i ruszamy
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 13:32
MMaly napisał/a:
Ja myslalem o parkingu na placu zamkwym
moze cos tam sie bedzie dzialo z okazji WOŚP i dlatego najlepiej byloby pod makro... zreszta jest na wylocie na swidnik takze nikt nie bedzie marudzil ze musi gdzies tam jechac i mu nie podrodze!!!! ja bede...
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 15:43
no w tym zecz ze nic sie niedzieje no ale jak cos to podaj do siebie jakis namiarek bo ja sie stykne na placu z tymi co przyleca najwyzej zachaczymy o makro