Wysłany: Pon Sie 11, 2008 14:08 V runda MSW - 24 sierpnia 2008 r. KJS w Lubartowie
Automobilklub Lubelski zaprasza w dniu 24 sierpnia (niedziela) na kolejną rundę Mistrzostw Strefy Wschodniej oraz Mistrzostw Okręgu Lubelskiego.
Impreza będzie także rundą Pucharu Automobilklubu Lubelskiego i odbędzie się w Lubartowie k/Lublina. Przewidziano 12 prób sportowych o nawierzchni asfaltowej z fragmentami szutrowymi (ok.15 %).
Biuro, Start i Metę zlokalizowano w Urzędzie Miasta Lubartów przy ul. Jana Pawła II.
Więcej informacji w regulaminie uzupełniającym.
pozdrawiam
Łukasz Szymanek
Dyrektor KJS
p.s. regulamin będzie dostępny, gdy tylko polll go umieści.
1 Primo - Dzięki POLL za umieszczenie regulaminu
2 Primo - w regulaminie imprezy jest mowa o nagrodach "11.2 Nagrody:
Lista będzie opublikowana w Biurze imprezy." Łukasz prosze o rozwinięcie tego ciekawego tematu....
_________________ za wolno - przegrasz,za szybko - wypadniesz
o ja pier***e a ja w italii kutwa mac !!! z gory zaprasazaaam do Lubartowa nie bedzie mnie bo jesatem w italii ale dawno temu byly u mnie zajebiste kjs,y i na moje oko jesli bedzie proba miejska ktora jest super bo w centrum miasta to bedzie fajnie a reszta odcinkow tez powinna byc ciekawa. kurde szkoda ze sie nei wyrobie i do tego vts,a nei moge znalexc !!!!
ZAPRASZAM
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!
czy ktoś wie może jaki bedzie dokładnie charakter prób w lubartowie? tzn wiadomo że 15% szutru ale czy bedzie jedna lub dwie próby szutrowe w całości czy bedzie to wyglądało w ten sposób że próba bedzie asfaltowa jedynie tylko przerywana szutrem....?
_________________ "Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting." Steve McQueen
czy ktoś wie może jaki bedzie dokładnie charakter prób w lubartowie? tzn wiadomo że 15% szutru ale czy bedzie jedna lub dwie próby szutrowe w całości czy bedzie to wyglądało w ten sposób że próba bedzie asfaltowa jedynie tylko przerywana szutrem....?
jedna próba tylko asfatowa a reszta mieszana czyli asfalt + równy szuter